Super League: Ο αντικαταστάτης του Ιωαννίδη Γιερεμέγεφ «έκλεψε» σε νεκρό χρόνο τη νίκη από τον ΠΑΟΚ και ακολούθησε… έκρηξη Λουτσέσκου

Ο Παναθηναϊκός με buzzer beater του Γερεμέγεφ, που είχε περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση στο 82′, έσβησε στο 90+6′ τη “ζωγραφιά” του Αντρίγια Ζίβκοβιτς ο οποίος με ένα υπέροχο γκολ με το αριστερό είχε δώσει προβάδισμα στον ΠΑΟΚ στο 58′ του αγώνα της Λεωφόρου.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όμως πάλεψε μέχρι το τέλος την αναμέτρηση, πίεσε, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με το πρώτο γκολ του Σουηδού επιθετικού με τη φανέλα του τριφυλλιού.

Το ντέρμπι της Λεωφόρου ήταν αρκετά καλό με τέσσερα γκολ, δοκάρια για τις δύο ομάδες, πολλές φάσεις και παράπονα στο τέλος του αγώνα από τους φιλοξενούμενους για κάποια από τα σφυρίγματα του διαιτητή της αναμέτρησης, τα οποία εξέφρασε και με τη λήξη του ματς ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Συνολικά ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στη διάρκεια των 90 λεπτών του αγώνα, είχε 24 τελικές οι 12 στην εστία, έναντι 8 του ΠΑΟΚ εκ των οποίων οι τρεις στην εστία του Μπρινιόλι. Δεν ήταν όμως αποτελεσματικός, δεν κατάφερε παρά την καλή του εικόνα να προηγηθεί σχεδόν ποτέ στο ματς και αυτό έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Χουάνκαρ (82′ Μλαντένοβιτς), Αράο, Τσέριν (76′ Βιλένα), Παλάσιος (70′ Μαντσίνι), Μπερνάρ, Τζούριτσιτς (70′ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (82′ Γερεμέγεφ).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπαμπά, Τσιγγάρας (62′ Οζντόεφ), Σβαμπ (71′ Μεϊτέ), Ζίβκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλιας (62′ Ντεσπόντοφ), Μπράντον Τόμας (72′ Σαμάτα).