Super Lague: Έφυγε με το τρίποντο από τον Βόλο ο Ράσταβατς στο διπλό του Αστέρα μετά από… ενάμισι χρόνο

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη σε κανονική διάρκεια μετά από 19 μήνες πανηγύρισε ο Αστέρας που εξαργύρωσε το καλό του πρώτο ημίχρονο και άντεξε στο δεύτερο, περνώντας από τον Βόλο με σκορ 1-2.

Δυνατά μπήκε στο ματς ο Αστέρας Τρίπολης και άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Καρμόνα έκανε την σέντρα, ο Ασλανίδης απομάκρυνε με κεφαλιά προς τα πίσω, αλλά εκεί ήταν ο Μιριτέλο που έπιασε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 22’ οι Αρκάδες έκαναν δυο τα τέρματά τους, όταν μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Μπαρτόλο ο Γκρόζντανιτς πήδηξε ψηλότερα από όλους και έγραψε το 0-2, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Αστέρα.

Στο 54ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, όταν μετά από κόρνερ ο Παπαδόπουλος βγήκε να μπλοκάρει και βρήκε άθελά του τον Σιέλη στον ώμο, ο οποίος βγήκε και αναγκαστική αλλαγή.

Στο 60ο λεπτό ο Τρουϊγέ από την άσπρη βούλα εκτέλεσε εύστοχα (με τον κίπερ του Αστέρα να πέφτει σωστά και να βρίσκει την μπάλα) για να μειώσει σε 1-2.

Ο αγώνας κύλησε στην συνέχεια με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να φτιάξουν φάσεις ώστε να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, κάτι το οποίο δεν έγινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και έτσι ο Αστέρας Τρίπολης που αμύνθηκε σωστά, πήρε τη 2η νίκη του στο πρωτάθλημα, με τον Βόλο να είναι στον πάτο της βαθμολογίας.