Europa League: Νικήθηκε τρεις φορές ο Πασχαλάκης και ξεκίνημα με το… αριστερό ο Ολυμπιακός με τη Φράιμπουργκ

Ήττα για τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του στο Europa League. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν 3-2 από τη Φράιμπουργκ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, πληρώνοντας λάθη στην άμυνά τους.

Ο Σαλάι άνοιξε το σκορ στο 9′ μετά από λάθος γύρισμα του Φρέιρε, με τον Ελ Κααμπί να ισοφαρίζει στο 40′. Ο Γκρίφο με πέναλτι που έκανε ο Ρέτσος έβαλε ξανά τους Γερμανούς μπροστά στο 45+7′.

Ο Κααμπί είχε εκ νέου απάντηση στο 75′, αλλά και πάλι η Φράιμπουργκ μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Φίλιπ στο 86′, με τους ερυθρόλευκους να έχουν την πρώτη ήττα της σεζόν.

Στην επόμενη αγωνιστική του πρώτου ομίλου ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μπάτσκα Τόπολα (5/10, 19:45), ενώ η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ, η οποία επικράτησε 3-1 των Σέρβων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Ορτέγκα, (76′ Κίνι) Έσε (24′ Ιμπόρα), Καμαρά, Μασούρας (61’΄Γιόβετιτς), Μπιέλ (46′ Ποντένσε), Φορτούνης (78′ Σολμπάκεν), Κααμπί

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Ατουμπολού, Κίμπλερ, Γκίντερ, Λίενχαρτ, (86′ Φίλιπ), Σμιντ (55′ Σιλντιγιά), Έγκεσταϊν, Χέφλερ, Ντοάν, Γκρίφο (76′ Βάισχαουπτ), Σαλάι (76′ Φιλίπ), Χέλερ.