Conference League: Διπλό ανατροπής ο ΠΑΟΚ στο Ελσίνκι και πανηγύρια με σφιγμένες γροθιές από τον Λουτσέσκου

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Φινλανδία με 3-2 επί της Ελσίνκι πέτυχε ο ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των ομίλων του Conference League.

Οι πρωταθλητές Φινλανδίας έβαλαν δύσκολα στον Δικέφαλο στο πρώτο μέρος όταν προηγήθηκαν στο 35′ και δεν του επέτρεψαν να τους απειλήσει ουσιαστικά πέρα από ένα σουτ του Ντεσπόντοφ, όμως στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Θεσσαλονίκης “βομβάρδισε” την αντίπαλη εστία και δεν άφησε τίποτα όρθιο.

Ο Κουλιεράκης έφερε το ματς σε ισορροπία στο 55ο λεπτό και ο κορυφαίος της αναμέτρησης, Ντεσπόντοφ, έκανε την ανατροπή στο 82ο λεπτό, με τον Τόμας να γράφει το 3-1 για τους ασπρόμαυρους στο 90+4′ και τους γηπεδούχους να υποτάσσονται στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παρά το γκολ του Ραντούλοβιτς από το σημείο του πέναλτι στο 90+9′.

ΕΛΣΙΝΚΙ: Μαένπα (13′ Εστ), Τοίβιο, Ντα Γκράκα, Ραϊτάλα, Σοίρι, Κανελλόπουλος (76′ Πάνανεν) Λίνγκμαν, Χαμαλάινεν (62′ Κέσκινεν), Χετεμάι (62′ Τανάκα), Μπαντέ (62′ Μπενίσαν), Ραντούλοβιτς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Τροστ-Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (67′ Οζντόεφ), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς (67′ Τάισον), Μουργκ, Ντεσπόντοφ (85′ Βιεϊρίνια), Σαμάτα.