Και επίσημα τέλος ο Σάκης Μουστακίδης από τη Νίκη Αλεξανδρούπολης! Επιστροφή Δήμητσα στον πάγκο της ομάδας

Μετά από μια τριετία ο Σάκης Μουστακίδης αποχωρεί από τον πάγκο της Νίκης Αλεξανδρούπολης με τον Ιπποκράτη Δήμητσα να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας με στόχο την άνοδο από την ΕΣΠΕΘΡ και την επιστροφή στην Α2.

Το αν 61χρονος κόουτς θα επιστρέψει στους πάγκους ή θα βάλει τέλος σε μια μεγάλη καριέρα (κυρίως ως ένας από τους μεγαλύτερους πασαδόρους του ελληνικού βόλεϊ και μέλος της ομάδας του 1987 που πήρε χάλκινο στο Πανευρωπαϊκό της Γάνδης αλλά και καλύτερους προπονητές) θα φανεί προσεχώς αν και ο ίδιος το ανέφερε προ μηνών στο ΦΩΣ ότι 50 χρόνια είναι στο βόλεϊ.

Το 2020 σε δηλώσεις του είπε πως θα κλείσει σε αυτή την ομάδα την καριέρα του, μόνο που η Νίκη δεν μπόρεσε λόγω διαφόρων αιτιών και κυρίως των οικονομικών να διεκδικήσει ανόδους όπως ανέφερε τότε και δυστυχώς φέτος υποβιβάστηκε στο τοπικό της ΕΣΠΕΘΡ.

Η ανακοίνωση της Νίκης: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι την Τεχνική Ηγεσία της ομάδας Γυναικών αναλαμβάνει ο Προπονητής κύριος Ιπποκράτης Δήμητσας. ο οποίος θα ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας για την επάνοδο στην Α2 Κατηγορία. Στην Αλεξανδρούπολη ανεξαρτήτως ομάδων, υπάρχουν άνθρωποι του βόλεϊ που βοηθούν με όποιον τρόπο μπορούν το άθλημα ένας από αυτούς είναι και ο Ιπποκράτης. Ο Ιπποκράτης μέχρι σήμερα ήταν προπονητής στα τμήματα ανάπτυξης του σύλλογο μας στην πρωταθλήτρια ομάδα των παγκορασίδων και στην δευτεραθλήτρια ομάδα των κορασίδων της Ε.Σ.ΠΕ. Θράκης – Αν. Μακεδονίας, επίσης ήταν μέλος στο τεχνικό τιμ της Εθνικής ομάδας παγκορασίδων Κ17. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του και επίτευξη όλων των υψηλών στόχων που μαζί βάλαμε”.