Βόμβα Μουστακίδη: «Θα δουλέψω 3-4 χρόνια με στόχο την Α1 για τη Νίκη και μετά θα κλείσω τα βιβλία μου»

Μια πολύ σοβαρή και άξιας σημασίας δήλωση έκανε ο Σάκης Μουστακίδης μιλώντας στο fosonline μετά την έναρξη της συνεργασίας με την Νίκη Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, ο Μουστακίδης δήλωσε: “Πρόκειται για ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, με εξαιρετικούς παράγοντες, τους Χαρπαντίδη, Φουντουκίδη. Θα δουλέψω με την ησυχία μου χωρίς οικονομικά προβλήματα και θα προσφέρω στον τόπο μου. Θα μάθω βόλεϊ στα κορίτσια και θα πάρουμε κάποιες αθλήτριες από τα ΤΕΦΑΑ με μακροπρόθεσμο στόχο την επιστροφή στην Α1 γυναικών. Θα δουλέψω με κέφι και μεράκι για 3-4 χρόνια και μετά θα κλείσω τα “βιβλία” μου”

Φυσικά με ενδιαφέρον αναμένονται οι κινήσεις της Νίκης από εδώ και στο εξής και στο μεταγραφικό πεδίο, όπως προαναγγέλει άλλωστε και ο Μουστακίδης, καθώς η ομάδα φέτος ήταν στα όρια του υποβιβασμού από την Α2 με γενναία μείωση του μπάτζετ και με νεαρές παίκτριες ενώ ο πρώην προπονητής της ομάδας Γιάννης Ανδρεάδης υποστήριξε σε συνέντευξη στο ThrakiSportS ότι είχε ζητήσει κάποιες παίκτριες που η διοίκηση δεν μπόρεσε να του τις παρέχει.

Σε κάθε περίπτωση, η έλευση Μουστακίδη στη Νίκη έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση και η αναβάθμιση της ομάδας θα δώσει πνοή και ώθηση στο γυναικείο βόλεϊ της περιοχής που έχει βγάλει τεράστιες αθλήτριες και έχει εκπροσωπήσει την περιοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο παρελθόν αλλά τα τελευταία χρόνια παρέμενε σε σχετικά χαμηλό επίπεδα με αποκορύφωμα την φετινή σεζόν, όταν οι δυο εκπρόσωποι της Αλεξανδρούπολης βρίσκονταν στις δυο τελευταίες θέσεις της Α2 την στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος.