Οργή Λουτσέσκου για τη διαιτησία: «Ήταν εδώ για να φέρει το ματς ισοπαλία»

Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που είχε περισσότερες φάσεις έναντι του Άρη στο ντέρμπι της Τούμπας για την 4η αγωνιστική της Super League, όχι όμως τις τόσες μεγάλες για να πάρει τη νίκη, γεγονός που τον κράτησε στην λευκή ισοπαλία απέναντι στον συμπολίτη του.

Στο φινάλε του αγώνα ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός πως δεν κατακτήθηκε η νίκη, με τον Ρουμάνο να εκφράζει παράπονα για ορισμένες αποφάσεις του διαιτητή Παπαπέτρου και να υποστηρίζει πως ο ρέφερι είχε διάθεση να μείνει το ματς στην ισοπαλία.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις:

«Ως προπονητής καταλαβαίνω τη δυσκολία αυτών των παιχνιδιών. Είμαι λίγο απογοητευμένος για το γεγονός ότι είχαμε πολύ μεγάλο έλεγχο του παιχνιδιού δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι παραπάνω.

Πρέπει να εκτιμήσω επίσης την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών καθώς δεν ήταν εύκολο απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Άρης, που μπορεί να είναι ανά πάσα στιγμή επικίνδυνη, να μην αφήνεις περιθώριο στον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Παιχνίδια σαν το σημερινό κρίνονται από επεισόδια, από διάφορες στιγμές, στιγμές που ενδεχομένως να μην εκμεταλλευτήκαμε. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να μη σταθώ σε μία ξεκάθαρη φάση η οποία έγινε, μία φάση για δεύτερη κίτρινη κάρτα, στην οποία είναι ένα μάθημα ουσιαστικά για το πώς δίνεται μία κίτρινη κάρτα.

Ο διαιτητής δίστασε να τη δώσει, μία φάση πολύ ξεκάθαρη. Ακόμη ένα φάουλ στα τελευταία λεπτά στον Ζίβκοβιτς που ήταν πάρα πολύ κοντά στα όρια της περιοχής και ενδεχομένως να είναι έξω από αυτήν.

Νομίζω πως ο διαιτητής ήταν εδώ για να φέρει το ματς στα μέτρα μίας ισοπαλίας, δεν μπορώ να δικαιολογήσω το πώς δεν δόθηκαν αυτές οι αποφάσεις. Μιλάω για δύο χαρακτηριστικές φάσεις, παρόλα αυτά υπήρχαν και άλλα σφυρίγματα τα οποία θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά.

Άλλοι πρέπει να ασχοληθούν με τον τρόπο με τον οποίο οι διαιτητές συμπεριφέρονται στον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να ξεπεράσουμε και να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι μας που είναι την Πέμπτη».