Volley League: Παρελθόν από τον Άθλο Ορεστιάδας αποτελεί ο Έντβινς Σκρούντερς

Ο Λετονός πασαδόρος Έντβινς Σκρούντερς έλυσε το συμβόλαιο του με τον Άθλο Ορεστιάδας και αποχώρησε για την πολωνική Γιαστρέμπσκι.

Μόλις ένα μήνα έμεινε στην Ορεστιάδα ο Λετονός πασαδόρος που πλέον ανήκει στην πολωνική υπερδύναμη Γιαστρέμπσκι όπου φέτος συμμετέχει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Η ανακοίνωση του Άθλου αναφέρει:

«Η διοίκηση του ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον διεθνή Λετονό αθλητή Έντβινς Σκρούντερς.

Έπειτα από την τιμητική πρόταση της πολωνικής Jastrzebski Wegiel στον σύλλογό μας, αλλά και την σφοδρή επιθυμία του αθλητή να αγωνιστεί σε μία ομάδα που θα συμμετάσχει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας μας.

Πιστοί στις αρχές και τις αξίες που διέπουν τη φιλοσοφία του Άθλου Ορεστιάδας από την πρώτη στιγμή ίδρυσης του συλλόγου μας, δεν στεκόμαστε ποτέ εμπόδιο στην καριέρα των αθλητών, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για το μέλλον τους σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Ήδη μάλιστα έχει ξεκινήσει η αναζήτηση αντικαταστάτη του Σκρούντερς, που θα καλύψει επάξια το κενό του Λετονού άσου.

Η οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας ευχαριστεί τον Λετονό πασαδόρο για την άριστη μέχρι σήμερα συνεργασία του με την ομάδα μας και του εύχεται υγεία και καλή σταδιοδρομία στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του».