Super League: «Χ»άλασε τα όνειρα Λουτσέσκου για τρίποντο στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο Άκης Μάντζιος!

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Ο Δικέφαλος ήταν ανώτερος, είχε περισσότερες καλές στιγμές, αλλά ο Κουέστα και οι αστοχία των παικτών δεν του επέτρεψαν να σκοράρει. Για την ακρίβεια ο Ντεσπότοφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 86′, όμως το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ του Μπράντον Τόμας μετά από παρέμβαση του VAR.

Στην αντίπερα όχθη ο Άρης είχε λίγες καλές στιγμές, προσπάθησε να χτυπήσει κυρίως στην αντεπίθεση, ωστόσο είχε πολλά προβλήματα στο να κρατήσει και να κυκλοφορήσει την μπάλα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (72′ Κετζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (72′ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας (65′ Ντεσπόντοφ), Ζίβκοβιτς, Τάισον (90′ Μουργκ), Σαματά (72′ Μπράντον).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Βερστράτε (90+2′ Πάρδο), Ντουκουρέ (68′ Βέλεθ), Ρουπ (67′ Σουλεϊμάνοφ), Μενέντες (68′ Ζαμόρα), Κάρλσον (90+2′ Χριστοδουλόπουλος), Μορόν.