Γ’ Εθνική: Νικηφόρα η πρεμιέρα για τον Ορέστη απέναντι στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Η ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας ξεκίνησε με το δεξί στην επιστροφή της στη Γ’ Εθνική μετά από 25 χρόνια.

Οι παίκτες του Νίκου Ουσταμπασίδη τα έδωσαν όλα και στο τέλος κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο δίνοντας ιδιαίτερη χαρά στον κόσμο τους που πήγε στο γήπεδο να τους παρακολουθήσει.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Ορέστη ήταν πιο απειλητικοί δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.

Μάλιστα μετά από πολύ καλή και οργανωμένη πίεση στην περιοχή του ΠΑΟΚ Κρηστώνης έκλεψαν την μπάλα και ο Δημήτρης Πασχαλίδης με πολύ καλό σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-0 μόλις στο όγδοο λεπτό.

Στο 34′ και μετά από ασυνεννοησία ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης στην μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο ισοφάρισε σε 1-1 με τον Χατζηασλανίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαν πολύ σκληρά μαρκαρίσματα και αυτό δεν βοήθησε τις δύο ομάδες να ανεβάσουν ρυθμό. Η ομάδα του Ορέστη είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Πασχαλίδη με την μία από αυτές μάλιστα να την σώζουν πάνω στην γραμμή πριν γίνει γκολ.

Λίγο πριν το ενενηκοστό λεπτό οι παίκτες του Ορέστη κέρδισαν πέναλτι και μετά από περίπου δέκα λεπτά λόγω των αντιδράσεων των φιλοξενούμενων ο Γιώργος Λαζαρίδης ευστόχησε σφραγίζοντας την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του με το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρακίδης της ΕΠΣ Ξάνθης με βοηθούς τους Τόσκα (ΕΠΣ Ξάνθης) και Γκιόση (ΕΠΣ Θράκης).

Την επόμενη αγωνιστική ο Ορέστης Ορεστιάδας θα φιλοξενηθεί από τον Πανθρακικό στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ενώ ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης θα παίξει μέσα στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας Ημαθίας.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Νίκος Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Ασπιώτης, Πεταλωτής, Λιάνας (78′ Οτέμπερης), Παναγιωτόπουλος (65′ Γκιντίδης), Θεμελής, Σταματόπουλος, Μιλοβάνοβιτς (65′ Τσιεγγελίδης), Ανδρεάδης, Λαζαρίδης, Πασχαλίδης.