Γ’ Εθνική: Με MVP τον Πέτρο Ορφανίδη με δύο γκολ και μια ασίστ η νίκη του Νέστου Χρυσούπολης κόντρα στον Άρη Πετεινού

Σημαντική νίκη με σκορ 4-0 πανηγύρισε ο Νέστος Χρυσούπολης επί του νεοφώτιστου Άρη Πετεινού ξεκινώντας με το δεξί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (φώτο proininews).

Ο Ξανθιώτης Πέτρος Ορφανίδης ήταν ο κορυφαίος του Νέστου Χρυσούπολης με δύο γκολ και μια ασίστ.

Άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό για το 1-0, ενώ έβγαλε και την ασίστ με άψογη εκτέλεση κόρνερ για το 2-0 του Κουκόλη στο 43ο λεπτό, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο 64ο λεπτό η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά κλείδωσε το τρίποντο με κεφαλιά το Σέα ύστερα από σέντρα του Μυφτάρι για το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Πέτρος Ορφανίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στις καθυστερήσεις του ματς.

Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης Πετεινού υποδέχεται τον ΑΟ Καβάλα, ενώ ο Νέστος Χρυσούπολης τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κεχαγιάς): Μούτσα, Πανταζής, Σιδηρόπουλος (85′ Μπατσαράς), Κασμερίδης, Χαλήλ Ιμπράμ (60′ Μενίκου), Γκατζολάρι, Σέα (75′ Αναστασιάδης), Ορφανίδης, Μυφτάρι (75′ Ντέμπροβα), Μυλόπουλος (60′ Βουλγαρίδης), Κουκόλης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Νεοφυτίδης): Αθανασίου, Δασκαλάκης (78′ Τουρατζίδης), Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Σιδηρόπουλος Χριστοφορίδης (70′ Ασλανίδης), Εφέντη, Τυριάκης (64′ Τσέκος), Αμανατίδης (64′ Μελισσόπουλος Ρ.), Γιαννάκος (70′ Τουργαΐδης).