Γ’ Εθνική: Ο πεντάστερος Άρης Αβάτου με καταπληκτικό Σαμπα διέλυσε την Άγια Μαρίνα

Ένας καταπληκτικός Άρης Αβάτου συνέτριψε με 5-0 την ανέτοιμη και αδύναμη μέχρι στιγμής ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας στην Φελώνη ισοφαρίζοντας το μεγαλύτερο σκορ της ιστορίας του κανοντας ταυτόχρονα πρεμιέρα με το δεξί στο 7ο σερί πρωτάθλημα που συμμετέχει στην Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή μπήκε δυνατά στον αγώνα πίεσε, έχασε ευκαιρίες και με πρωταγωνιστή τον Νίκο Σαμπανίδη που εκανε χατ τρικ προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο.

Στο 28′ από σέντρα του Χασάνογλου ο Σαμπα κατέβασε ωραία την μπάλα και με ωραίο δυνατό συρτό σουτ έκανε το 1-0. Με την σέντρα και κλέψιμο των παικτών του Αβατου ο Κοντογιαννίδης έδωσε όμορφη ασιστ στον Σαμπανίδη που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο σουτ έκανε σε μισό λεπτό το 2-0. Το 3-0 έγινε στο 40′ όταν από καταπληκτική ασίστ πίσω από την σέντρα του Τσάπαρη ο Σαμπανίδης από πλαγια δοκίμασε ένα φοβερο ευθύβολο σουτ κάνοντας χατ τρικ σε σχεδόν ένα δεκάλεπτο (φώτο xanthi-sport).

Στο δεύτερο μέρος ο Αρης μπήκε δυνατά έκανε το 4-0 στο 48’ όταν από νέα μακρινή ασιστ του Τσάπαρη στον Σαμπανίδη αυτός έδωσ εασιστ παρε βάλε στον Κοντογιαννίδη που έκανε και αυτός σεφτέ στο πρωτάθλημα. Το τελικό 5-0 έγινε στο 70′ από τον Πεντετζίδη με κεφαλιά μετά από έξοχη σέντρα του Κοτόπουλου.

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη εντός έδρας του Αβάτου ισοφαρίζοντας το 0-5 στο Κιλκίς κόντρα στον Κιλκισιακό στις 16/2/2020. Την επόμενη εβδομάδα ο Άρης Αβάτου θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη και στο όμορφο Αγγελοχώρι, ενώ η Αγία Μαρίνα θα υποδεχθεί στην Βέροια τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιουμπάρας, με βοηθούς τους Μποΐτσιο και Παυλίδη (ΕΠΣ Δράμας).

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Θεοδοσιάδης, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας (46′ λ.τρ. Σίνης), Χασάνογλου (75′ Παπαχρήστου), Βασιλάκης, Τσαπάρης (57′ Κοτόπουλος) Ψεμματάς (57′ Πεντεζίδης), Αναγνωστόπουλος, Σαμπανίδης, Κοντογιαννίδης (57′ Γιώτης).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Τσακαλίδης): Ιωαννίδης, Μουστάκας, Δημητρούσης (70′ Τζαλίλης), Τριανταφυλλίδης (46′ Σούκιας), Γιαννόπουλος, Γιαγτζίδης, Μουρατίδης, Σο, Λέκα (87′ Χατζηιωάννου), Καραγιάννης (46′ Σούκιας), Σαμιώτης (46′ Νίκου).