Super League: Μοιρασιά στο ντέρμπι της Φιλαδέλφειας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό! Βασικός ο Πασχαλάκης, δεν έπαιξε ο Αθανασιάδης

ΑΕΚ και Ολυμπιακός έδωσαν το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην OPAP Arena και αναδείχθηκαν ισόπαλοι χάρη στους φορ τους. Η Ένωση προηγήθηκε στο 22′ με τον Εσέκιελ Πονσέ και οι Πειραιώτες απάντησαν με τον Ελ Κααμπί στο 38ο λεπτό.

Η Ένωση παρέμεινε χωρίς νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια φέτος, καθώς μέχρι στιγμής έχει τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, ενώ το τέρμα του Πόνσε ήταν το πρώτο που δέχθηκε ο Ολυμπιακός στη Super League.

Η Ένωση άνοιξε το σκορ με τον Πόνσε στο 22ο λεπτό, με τον Αργεντινό φορ να σκοράρει για πρώτη φορά στη δεύτερη θητεία του στους νταμπλούχους Ελλάδας. Ελίασον και Ρότα συνδυάστηκαν ωραία από τα αριστερά, ο Έλληνας μπακ απέφυγε ωραία τον Έσε μέσα στην περιοχή και έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή, όπου πετάχτηκε ο Πόνσε και σκόραρε.

Ο Ολυμπιακός απάντησε στο 38ο λεπτό με τον Ελ Κααμπί. Ο Ποντένσε, που έκανε ντεμπούτο με τους ερυθρόλευκους έκανε τη σέντρα από τα δεξιά προς το δεύτερο δοκάρι και ο Μαροκινός φορ με κεφαλιά αφύλακτος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι ερυθρόλευκοι παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League με δέκα βαθμούς, ενώ η Ένωση έχει πέντε βαθμούς, έχοντας όμως παιχνίδι λιγότερο.