Καταγγελία του προέδρου του Ηρακλή για επίθεση από οπαδούς στο ΔΑΚ Κομοτηνής

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Στράτος Ευγενίου, με δήλωσή του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου κατήγγειλε πως δέχθηκε επίθεση από μερίδα οπαδών του Γηραιού μετά τον αποκλεισμό από την Κοζάνη (2-1) στην Κομοτηνή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη δήλωσή του:

«Μετά την αήθη επίθεση που δέχτηκα από μικρή μερίδα οπαδών του Ηρακλή έξω από το Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής, δηλώνω: απέναντι στα χίλια προβλήματα που φορτώθηκα χωρίς δική μου ευθύνη και τα οποία καθημερινά αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής, έστησα μαζί με τους συνεργάτες μου ένα τείχος προστασίας και κάθε μέρα προσπαθώ να λύσω όσα απ’ αυτά μπορούν να λυθούν με οποιαδήποτε προσωπική θυσία. Όμως, δε μπορώ και δεν πρόκειται να ανεχτώ τώρα και στο μέλλον τέτοιες συμπεριφορές από ανθρώπους που δεν αρμόζει να είναι στην οικογένεια του Ηρακλή.

Ποτέ δεν έχω πει ότι θα είμαι ο μόνιμος ιδιοκτήτης της ομάδας κι αν κάποιοι νομίζουν ότι με τα σημερινά δεδομένα μπορούν να καταφέρουν περισσότερα, “Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα”. Τους περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες να δώσουν οριστική λύση σ’ όλα αυτά τα προβλήματα. Εγώ έχω χρέος μέχρι κάποιος να έρθει και να το κάνει καλύτερα από μένα, να διασφαλίσω το «αύριο» του Ηρακλή, χωρίς αυτούς τους δήθεν σωτήρες. Ο αγώνας συνεχίζεται και δεν θα είναι μόνο μέσα στο γήπεδο, να το γνωρίζετε όλοι. Καλούμε τους αγνούς φίλους του Ηρακλή να μας συμπαρασταθούν και να σταθούν δίπλα μας».