Super League: Λύτρωση από την άσπρη βούλα στο 93′ για την ΑΕΚ – Αποβλήθηκε ο Μάνταλος στο Πανθεσσαλικό

Η ΑΕΚ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 24′ κόντρα στον Βόλο, ούσα πίσω στο σκορ με το γκολ του Ντέλετιτς, όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για την ανατροπή πετυχαίνοντας δύο γκολ με τον Γιόνσον και τον Τσούμπερ. Ο Ντέλετιτς ισοφάρισε στο 72′, όμως ο Άμραμπατ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 90+3′ χάρισε το τρίποντο στην Ένωση με περιπετειώδη τρόπο.

Η Ένωση ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές από τον Βόλο, παίζοντας με δέκα παίκτες για πάνω από μια ώρα, όμως οι γηπεδούχοι τους έβαλαν δύσκολα με τις ωραίες εκτελέσεις του Ντέλετιτς.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ για τον Βόλο στο όγδοο λεπτό. Έπειτα από ολέθριο λάθος του Μουκουντί που γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή, όχι όμως σε συμπαίκτη του, ο Ντέλετιτς πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με πλασέ πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Στάνκοβιτς.

ΒΟΛΟΣ: Σιαμπάνης, Άλχο, Σιέλης, Ασλανίδης (46′ Κρούζλιακ), Κίτσος (46′ Λούνα), Τσοκάνης, Τρουιγέ (74′ Γκλάβτσιτς), Κορνέτ (60′ Ενγκίν), Κόμπα, Ντέλετιτς, Μωραΐτης (71′ Μραζ).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί (77′ Πινέδα), Γαλανόπουλος, Γιόνσον, Τσούμπερ (67′ Αραούχο), Ελίασον (77′ Άμραμπατ), Μάνταλος, Πόνσε (67′ Ζίνι).