Super League: Από τεσσάρα σε τεσσάρα με νέο clean sheet Πασχαλάκη κόντρα στη Λαμία ο Ολυμπιακός

Με ηγέτες τους Φορτούνη και Μασούρα ο -ελκυστικός στο πρώτο μέρος και αποτελεσματικός στο δεύτερο- Ολυμπιακός έφτασε σε ένα εμφατικό 4-0 επί της Λαμίας στο «Καραϊσκάκης».

Οι δύο κορυφαίοι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο ματς, Μασούρας και Φορτούνης, ήταν εκείνοι που έδωσαν τεράστιο αβαντάζ στην ομάδα τους με τα γκολ τους στο πρώτο μέρος (εξαιρετικοί επίσης οι Έσε και Καμαρά, θετικότατοι οι Μπιελ και Ορτέγκα σε αυτό το διάστημα) ενώ στο δεύτερο οι ερυθρόλευκοι διατήρησαν πλήρως τον έλεγχο απέναντι στους Φθιώτες και έφτασαν στο ευρύ 4-0 με το αυτογκόλ του Βασιλαντωνόπουλου στο 62′ και το τέρμα του Ελ Κααμπί στις καθυστερήσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος (60′ Φρέιρε), Ντόη, Ορτέγκα (60′ Ροντινέι), Καμαρά, Έσε (73′ Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (73′ Καρβάλιο), Φορτούνης, Ελ Κααμπί, Μπιελ (81′ Μπρίνιτς).

ΛΑΜΙΑ (Βόκολος): Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Πάβλοβετς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Νούνιες (81′ Τζανδάρης), Σλίβκα, Στάνκο, Τσιλούλης (46′ Λόνγκο (64′ Ακούνια), Καρλίτος (86′ Μάλτσι), Μαρτίνεθ (46′ Μούλα).