Super League: Πρώτη ιστορική νίκη της Κηφισιάς επί του Ατρομήτου στη Λαμία – Ικανοποίηση για Γιώργο Κασναφέρη

Την πρώτη και ιστορική της νίκη στη Super League πέτυχε την Παρασκευή (1/9) το βράδυ η Κηφισιά στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να επικρατεί με 2-1 με δύο υπέροχα γκολ από τους Οζέγκοβιτς και Παπασάββα, ένα σε κάθε ημίχρονο.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης αλλά και του τελικού αποτελέσματος έπαιξε το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 37′ λόγω απευθείας αποβολής του Ντε Μποκ. Μάλιστα σε εκείνη τη φάση, στην εκτέλεση του φάουλ, η Κηφισιά πήρε το προβάδισμα που της έδωσε επιπλέον αυτοπεποίθηση για να φτάσει στην κατάκτηση των τριών πρώτων βαθμών στο πρωτάθλημα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως το παιχνίδι διεξήχθη στη Λαμία καθώς το γήπεδο της Κηφισιάς δεν είναι ακόμα έτοιμο ενώ η ομάδα των Βορείων Προαστίων έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα της το γήπεδο του Περιστερίου αλλά όπως καταλαβαίνει κανείς δεν μπορούσε να παίξει εκεί κόντρα στον Ατρόμητο.

Έστω και έτσι όμως οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν μια ιστορική νίκη την οποία και θα θυμούνται καθώς ήταν η πρώτη τους σε επίπεδο Super League.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Τσάπαν (66′ Μποτία), Λούμορ, Παπασάββας, Πέιος (66′ Αντούνες), Μπαρμπόσα (74′ Άντερεγκεν), Ίλιεφ (82′ Νίνης), Μπιφούμα (74′ Σάκιτς), Οζέγκοβιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Μαρκετζάνι, Φριντζόνσον, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (66′ Κεσχρίντα), Έντερ, Γιουμπιτάνα (41′ Αθανασίου), Καμαρά, Ντιρκς (66′ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι (72′ Βέργος).