Super League 2: Ξεκίνησε προετοιμασία αλλά δεν θα συνεχίσει στον Μακεδονικό ο Εβρίτης φορ Τόλης Σαραντίδης

Μετά από ένα χρόνο ο Εβρίτης φορ του Μακεδονικού Τόλης Σαραντίδης δεν θα συνεχίσει στην ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης που και την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Super League 2.

Ο 24χρονος επιθετικός από την Στέρνα αν και είχε συμβόλαιο δεν θα συνεχίσει στον Μακεδονικό που ακόμα δεν έχει ανακοινώσει προπονητή. Ετσι μετά τον Λισγαρα δεν θα συνεχίσει και ο Σαραντίδης.

Παρά την μέτρια σεζόν του πέρυσι χωρίς τερμα, είναι από τα κορυφαία «προϊόντα» ποδοσφαιρικής παραγωγής που έχει να επιδείξει αυτήν την στιγμή ο Έβρος. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας και απασχόλησε από μικρός τις μεγαλύτερες ομάδες της περιοχής, φορώντας τη φανέλα του Πανθρακικού. Αγωνίστηκε τρεις σεζόν στο πρωτάθλημα Super League Κ19 ως παίκτης του Πανθρακικού και έπειτα του Λεβαδειακού και η πρώτη πρόκληση στο ανδρικό ποδόσφαιρο ήρθε τη σεζόν 2017/18, στον Εθνικό Λατσίων (Γ Εθνική Κύπρου).

Το 2018 ο Σαραντίδης «μετανάστευσε» στη Γερμανία για λογαριασμό της Werdohl, ξεκινώντας μια ιδιαίτερα θερμή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και πετυχαίνοντας συνολικά 20 τέρματα! Η επιστροφή στην Ελλάδα και τη Γ Εθνική ήρθε για λογαριασμό της Δόξας Θεολόγου από τη Θάσο, που μόλις είχε στεφθεί πρωταθλήτρια στην Α ΕΠΣ Καβάλας. Ο Εβρίτης φορ συνδύασε στρατιωτική θητεία και ποδόσφαιρο στον Άρδα Καστανέων, με την πανδημία του κορωνοϊού και ακολούθησε η ΑΕ Διδυμοτείχου όπου πρόλαβε πριν το δεύτερο εθνικό lockdown να σκοράρει 3 φορές σε 5 συμμετοχές στην Γ’Εθνική.

Ακολούθησε η Ηγουμενίτσα και ο Θεσπρωτός με τον Σαραντίδη σε 16 συμμετοχές στον δεύτερο γύρο της τότε Football League, να έχει 5 γκολ και 1 ασίστ, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του με τους «κίτρινους». Στην περυσινή σεζόν, βασικός πια για τον Θεσπρωτό στο πρωτάθλημα της Betsson Super League 2, ο Σαραντίδης σκόραρε 10 γκολ και έδωσε 1 ασίστ σε 30 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος. Φέτος δεν σκόραρε σε 21 συμμετοχές και λογικά και αυτό το λόγο δεν θα συνεχίσει στον Μακεδονικό. Πάντως αρκετές ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής τον θέλουν στο ρόστερ τους με τον ίδιο να εξετάζει προτάσεις από ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν και όχι θα μάχονται όπως οι Θεσπρωτός, Μακεδονικός, ΑΕΔ για την παραμονή.

Η ανακοίνωση του Μακεδονικού: Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Απόστολο Σαραντίδη.

Ο Εβρίτης επιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο στον σύλλογο το περυσινό καλοκαίρι, προερχόμενος από τον Θεσπρωτό. Την σεζόν που παρήλθε, κατέγραψε συνολικά 21 συμμετοχές (560′), 5 ως βασικός, δίνοντας μία ασίστ και δίχως να βρει δίχτυα.

Το συμβόλαιο του με τον σύλλογο λύθηκε κοινή συναινέσει.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον Απόστολο για την προσφορά του και του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.