Europa League: Τριάρα πρόκρισης με σούπερ εμφάνιση παρά το γκολ στο φινάλε ο Ολυμπιακός επί της Τσουκαρίτσκι

Πολύ σημαντικό βήμα έκανε ο Ολυμπιακός στον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφς του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-1 της Τσουκαρίτσκι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και έχουν σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στη φάση των ομίλων της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Ελ Κααμπί άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό. Στο 15′ ο Φορτούνης διπλασίασε τα τέρματα των ερυθρόλευκων, ενώ στο 40′ ο captain των Πειραιωτών τροφοδότησε τον Μαροκινό στράικερ για το 3-0, με τους ερυθρόλευκους να είναι καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος. Οι Σέρβοι κόντρα στη ροή μείωσαν στο 90+3′ με τον Μιλαντίνοβιτς και έμειναν ζωντανοί.

Η ρεβάνς του Ολυμπιακού είναι την Πέμπτη (31/8) στις 21:00 στη Σερβία, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να “τσεκάρουν” την παρουσία τους στους ομίλους του Europa League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Βρουσάι, Ρέτσος, Φρέιρε, Κίνι, Μαντί Καμαρά (59′ Έσε), Ιμπόρα, Μασούρας (59′ Σκάρπα), Μπιέλ (83′ Αλεξανδρόπουλος), Φορτούνης, Ελ Κααμπί (70′ Ελ Αραμπί).

ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ: Σαμούροβιτς, Σούμποτιτς, Ντρέζγκιτς, Στεφάνοβιτς, Ρόγκαν (46′ Νίκσεβιτς), Στάνκοβιτς (69′ Μιλαντίνοβιτς), Σισοκό, Κόβατς (46′ Ντότσιτς), Τόσιτς, Εντιαγέ (46′ Γιάνκοβιτς), Ιβάνοβιτς (86′ Σάντος).