Conference League: Άλμα πρόκρισης στους ομίλους για την αρμάδα του Λουτσέσκου με διπλό στο Εδιμβούργο 

Μετά από τις Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Χάιντουκ που υπέταξε στον δεύτερο και στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League αντίστοιχα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκε εντυπωσιακά στο ρινγκ στη μάχη των πλέι οφς αφού επιβλήθηκε 2-1 εκτός έδρας της Χαρτς και έκανε το πρώτο και πλέον αποφαστικό βήμα για να βρεθεί στους ομίλους.

Οι Σκωτσέζοι «χτύπησαν» πρώτοι σκοράροντας στο 9′ με πέναλτι του ποιοτικότερου παίκτη τους, του φορ Σάνκλαντ, όμως οι Θεσσαλονικείς έδειξαν ψυχραιμία και παίζοντας με συγκέντρωση και πειθαρχία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έφεραν τα πάνω κάτω. Μόλις στο 12′ επανέφεραν την ισορροπία σκοράροντας και εκείνοι από την άσπρη βούλα με τον Σβαμπ ενώ στο δεύτερο μέρος κυριάρχησαν και έκαναν την ανατροπή στο 75′ με τον ασταμάτητο Ζίβκοβιτς.

Πλέον, οι ασπρόμαυροι έχουν την τύχη στα πόδια τους και περιμένουν τους Σκωτσέζους στην Τούμπα την ερχόμενη εβδομάδα για να σφραγίσουν την πρόκριση στους ομίλους του Conference League έχοντας ως προίκα τη νίκη τους στη Σκωτία αλλά και την μεστή εμφάνισή τους όπου έδειξαν πως είναι ανώτεροι από την ομάδα του Εδιμβούργου.

ΧΑΡΤΣ (Φράνκι ΜακΑβόι): Κλαρκ, Ατκινσον (90′ Οφιά), Κεντ, Ρόουλς, Κίνγκσλεϊ, Βάργκας (90′ Όντα), Ντέιβιντ, ΜακΚέι (65′ Λάουρι), Κοχρέιν (87′ Σίμπικ), Σάνκλαντ, Μπόις (87′ Ταγκάβα).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (70′ Μουργκ), Τάισον (78′ Νάρεϊ), Τόμας (88′ Τζίμας).