Αναβολή 10 ημερών στην εκδήλωση του Άρη Πετεινού με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα λόγω των πυρκαγιών στην Θράκη

Σε αλλαγή ημερομηνίας της προγραμματισμένης εκδήλωσης με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα προχώρησαν με κοινή τους απόφαση ο διοργανωτής Άρης Πετεινου και ο γνωστός καλλιτέχνης.

«Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα το Σάββατο 26.8.2023 μετατίθεται, με κοινή απόφαση του συλλόγου μας και του καλλιτέχνη, για την Τρίτη 5.9.2023», ανφέρεται στην ανακοινωση.

Αν και δεν διευκρινίζεται ο λόγος της 10ημερης αναβολής, εκτιμάται ότι εχει να κάνει και με τις εν εξελίξει πυρκαγιές στην Θράκη που μπορεί να μην άγγιξαν την Ξάνθη στην ένταση που επηρέασαν Εβρο και Ροδόπη, ωστόσο προφανως δεν αφήνουν αδιάφορους τους ιδιαίτερα ευαισθητιποιημένους κατοίκους της.

«Ισχύουν τα εισιτήρια που έχουν ήδη διατεθεί. Η προπώληση συνεχίζεται. Για περιπτώσεις επιστροφής εισιτηρίων καθημερινά στο γήπεδο Πετεινού 18:00 – 20:00», επισημαίνεται ακόμα στην ενημέρωση από τον Αρη Πετεινου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ξεκίνησε την καριερα του ως stand up comedian αφού πρώτα δοκιμάστηκε στο αθλητικό ρεπορτάζ κυρίως μέσα από το ραδιόφωνο, όπου ακόμα και σήμερα παρουσιάζει καθημερινή πρωινή εκπομπή στον Σπορ FM παράλληλα με την εβδομαδιαία σατιρική εκπομπή στα αθλητικά καναλια της Cosmote TV.