Super League: Τριάρα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη στην μάχη των πρώην προπονητών Ξάνθης Λουτσέσκου και Ράσταβατς

Ο ΠΑΟΚ διατήρησε την παράδοση που τον θέλει να κερδίζει τον Αστέρα με τον Λουτσέσκου στον πάγκο του, έκανε το επτά στα επτά επί των Αρκάδων με τον Ρουμάνο στον πάγκο, και μάλιστα με νέα τριάρα μέσα σε τρεις μέρες.

Ο Δικέφαλος που προερχόταν από την επικράτηση με 3-0 επί της Χάιντουκ αν και είχε αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του επικράτησε του Αστέρα και πάλι με 3-0 με τον Ζίβκοβιτς να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Σβαμπ να έχει δύο ασίστ.

Ο Μουργκ ήταν αυτός που είχε ανοίξει το σκορ με όμορφο πλασέ στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης ενώ ο Σαμάτα αποχώρησε τραυματίας από την Τούμπα όπως και ο Εκόνγκ και υπάρχει φόβος για την παρουσία τους στο παιχνίδι του Conference League με αντίπαλο την Χαρτς.

Από την άλλη ο Αστέρας πάλεψε το παιχνίδι, είχε δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι του Μιντέλο και θα μπορούσε να είχε βάλει ένα γκολ στη διάρκεια της αναμέτρησης.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ (64′ Νάσμπεργκ), Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Σβαμπ, Μουργκ, Ζίζβκοβιτς (75′ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Μπράντον Τόμας (75′ Σαμάτα, 85′ λ. τρ. Τζίμας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος (62′ Σγουρής), Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα (82′ Γκαρσία), Άλβαρες, Μουνάφο, Αλάγκμπε, Μπερτόλιο, Σίτο (75′ Μπαρτόλο), Καλτσάς (82′ Ζουγλής), Μιντέλο (75′ Μάντζης).