«Κρεμά» τα παπούτσια του στα… 39 ο Ντενίζ Μπαϊκαρά;

Στην Χρυσούπολη να δει δυο πρωην ομάδες του αλλά κυρίως τον αγαπημένο του Πανθρακικό κόντρα στον Νέστο βρέθηκε ο Ντενίζ Μπαικαρά.

Ο 39χρονος (γεννημένος στις 13/3/1984 στο Μπιτλίς της Ανατολικής Τουρκίας) είδε τον αγώνα από την κερκίδα παρέα με το φιλαράκι από τα παλιά στον Πανθρακικό τον Μπερναρντ Ρομπέρ. Ο Μπαϊκαρά που σκόραρε πέρυσι δυο γκολ στο πρωτάθλημα με τον Πανθρακικό, και έφτασε τους 50 αγώνες για το κύπελλο Ελλάδας, σκέφτεται την αποχώρηση από την ενεργό δράση μετά από 25 χρόνια και 22 από όταν πρωτοήρθε το 2001 αμούστακο παιδί στην Ξάνθη και στην Ελλάδα.

Ο αγαπητός σε όλη την Ελλάδα Μπαικαρά, περίμενε τον Πανθρακικό ώστε να συνεχίζει ακόμα ένα χρόνο στην ομάδα της Κομοτηνής, ωστόσο το τηλεφώνημα και η συνάντηση που του είπαν δεν έγινε ποτέ και όπως φαίνεται δεν θα γίνει και ο Τούρκος πολυσύνθετος παίκτης θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Μάλιστα έχει αρκετές προτάσεις και από ομάδες Γ’ Εθνικής της Ξάνθης αλλά και τον Νέστο αλλά η επιθυμία του Ντενίζ όπως μεταφέρθηκε στο ThrakiSportS από κοντινό του πρόσωπο είναι να κλείσει την καριέρα του μόνο στον Πανθρακικό.

Ο Μπαικαρά έχει αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα συνολικά 6 χρόνια ζώντας μεγάλες στιγμές με τον Πανθρακικό στην Α’ Εθνική. Έχει αγωνιστεί 7 χρόνια στην Ξάνθη, σε Πανσερραϊκό, Τρίκαλα, Δόξα Δράμας και Νέστο Χρυσούπολης.