Super League: «Χ»ορταστική πρεμιέρα με γκολ και θέαμα μεταξύ Βόλου και Λαμίας – Από τον πάγκο ο Μπαριέντος

Χορταστική πρεμιέρα στη Super League με το Βόλο και τη Λαμία να προσφέρουν γκολ και θέαμα και το τελικό 2-2 να αφήνει ικανοποιημένους τους γηπεδούχους που ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 90′ της αναμέτρησης και το τρομερό γκολ του Άλχο από αρκετά μακριά και τους φιλοξενούμενους ανικανοποίητους που έχασαν μέσα από τα χέρια τους το τρίποντο.

Όλα έγιναν στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα από το 55′ και μετά με τον Καρλίτος να ανοίγει το σκορ με εκτέλεση πέναλτι, τον Σιέλη να ισοφαρίζει αλλά τη Λαμία να βρίσκει και δεύτερο τέρμα με ασίστ του Καρλίτος και κεφαλιά του Σλίβκα.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, είχαν ευκαιρίες, δοκάρι αλλά δεν «κλείδωσαν» το τρίποντο για να έρθει ο Άλχο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και να πετύχει ένα εξαιρετικό γκολ για το 2-2 που ήταν και το τελικο σκορ του αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της Super League για τη σεζόν 2023-24.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης, Άλχο, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα (51′ Τάχατος), Τσοκάνης (62′ Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς (73′ Μωραίτης), Τρουιγιέ (51′ Κίτσος), Κόμπα, Ντέλετιτς, Μραζ.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Νάγκι, Σαραμαντάς, Σιμόν, Παούλαβετς, Τζανετόπουλος, Σλίβκα, Στάνκο, Μαρτίνεθ (66′ Λάκε), Τσιλούλης (84′ Τόσιτς), Νούνιες (84′ Τζανδάρης), Καρλίτος (75′ Ακούνα).