Μεταγραφικός «οργασμός» στην αντίπαλο του Πανθρακικού για το κύπελλο! Παίρνει και Αλέξανδρο Ζούρκο από Ορέστη Ορεστιάδας

Σε μεταγραφικό οργασμό βρίσκεται ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας Ημαθίας μετά την απόφαση η ομάδα να κατέβει τελικά στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και να μην προχωρήσει την συγχώνευση με τον Εορδαικό.

Η ομάδα της Ημαθίας έδωσε ήδη το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα όπου ηττήθηκε με 1-2 και ετοιμάζεται για το ματς με τον Πανθρακικό για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 27/8 (17:00) στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Στους “κυανόλευκους” παρέμεινε ο πρώην επιθετικός Σώστη και Ξυλαγανής Χρήστος Σαμιώτης και πιθανότατα σύμφωνα με το kerkidasport θα έχει παρέα τον Ημαθιώτη μπακ του Ορέστη Ορεστιάδας Αλέξανδρο Ζούρκο.

Ο 27χρονος δεξιός μπακ με καταγωγή από τα Μονόσπιτα Ημαθίας, ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στον Έβρο και αν και δέχτηκε την πρόταση ανανέωσης του Ορεστη δεν την έκανε αποδεκτή και πιθανότατα θα συνεχίσει στον Μέγα Αλέξανδρο επιστρέφοντας στην Ημαθία. Ο Ζούρκος που βοήθησε αφάνταστα τον Ορεστη στα μπαράζ και στην κατάκτηση του τίτλου έχει αγωνιστεί ακόμα σε ΦΑΣ Νάουσα, Βέροια, Θεσπρωτό και Πιερικό.

Οι άνθρωποι της Αγιας Μαρίνας είναι κοντά σε συμφωνία και με τρεις αφρικανούς, ενώ πιθανότατα θα γίνουν και άλλες 1-2 προσθήκες για να ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ, ενόψει της συμμετοχής στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.