Υπεύθυνος ενδυνάμωσης και αποκατάστασης στο Κολοσσό Ρόδου ο πρώην παίκτης του ΑΟΞ Δημήτρης Δοξάκης

Ο πρώην παίκτης του ΑΟΞ Δημήτρης Δοξάκης, μετά την απόσυρσή του και την στροφή στο άθλημα του Μπάσκετ έχει να επιδείξει ένα πολύ καλό βιογραφικό που πλέον εμπλουτίζει και με τη θέση του Υπεύθυνου ενδυνάμωσης και αποκατάστασης στην ομάδα του Κολοσσού.

Συγκεκριμένα όπως έκανε γνωστό ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook, μετά από ένα χρόνο στην ομάδα του Άρη ως γυμναστής ενδυνάμωσης και αποκατάστασης, παίρνει προαγωγή και αναλαμβάνει πλέον υπεύθυνος ενδυνάμωσης και αποκατάστασης στην ομάδα του Κολοσσού Ρόδου που αγωνίζεται επίσης στην Basket League.

Η «προαγωγή» αυτή μόνο τυχαία δεν είναι για τον Δημήτρη Δοξάκη, που πέρασε με επιτυχία και από τις ακαδημίες του ποδοσφαιρικού ΑΟΞ όσο ήταν ενεργός ποδοσφαιριστής, αφού έχει επενδύσει πολύ στο τομέα με τον οποίο ασχολείται κι έχει να επιδείξει ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό για την ηλικία του.

Συγκεκριμένα, αφού απασχολήθηκε για κάποια χρόνια σε γυμναστήρια έκανε το άλμα και ταξίδεψε στην Αμερική όπου δούλεψε ως γυμναστής ενδυνάμωσης και αποκατάστασης στο University of South Florida, ενώ στον επαναπατρισμό του πέρυσι ανέλαβε την ίδια θέση την μπασκετική ομάδα του Άρη. Παράλληλα από τον περασμένο Μάρτιο έχει αναλάβει την ίδια θέση και στην Εθνική Μπάσκετ Νεανίδων, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 (Β’ Κατηγορίας). Πλέον παίρνει προαγωγή και αναλμβάνει υπεύθυνος ενδυνάμωσης και αποκατάστασης ή Head Strength & Conditioning Coach, όπως γράφει και ο ίδιος.