«Κρεμά» τα παπούτσια του στα 24 και αλλάζει άθλημα στο πλευρό Εβρίτη γυμναστή πρώην μέσος του ΑΟΞ και γιος μεγάλου γκαρντ του Άρη

Αλλαγή σελίδας στην αθλητική καριέρα στα 24 του πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ Δημήτρη Δοξάκη. 

Ο 24χρονος αμυντικός χαφ, τελειόφοιτος στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και γιος του Γιώργου Δοξάκη, παλιού διεθνή μπασκετμπολίστα της μεγάλης ομάδας του Άρη, θα συνεχίσει ως γυμναστής στον Άρη, αλλά στον μπασκετικό Άρη.

Το καλοκαίρι βρέθηκε στις ΗΠΑ και στο University of South Florida για να πιάσει δουλειά ως γυμναστής, και όπως μας ενημερώνει το soccerpractor, πήρε τη γενναία απόφαση και κάνει μεγάλη στροφή! 

Συγκεκριμένα, ο Δοξάκης ανέλαβε εδώ και λίγες μέρες γυμναστής στον μπασκετικό Άρη και προστέθηκε στον κύκλο συνεργατών του Γιάννη Καστρίτη, ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης, μαζί με τον Εβρίτη Παναγιώτη Ζάλογγο που σχεδόν μια δεκαετία βρίσκεται στον Αρη. 

Η απόλυτη αλλαγή για τον Δοξάκη, που απασχόλησε πρόσφατα ποδοσφαιρικές ομάδες, όπως η Χανιώτη (και όχι μόνο…), αλλά προφανώς δείχνει αποφασισμένος να κρεμάσει πρόωρα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να ασχοληθεί με το νέο του ρόλο, στον οποίο έχει με το “καλημέρα” μια πρόκληση υψηλού επιπέδου.  

Ο Δοξάκης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία Μπέμπηδες 2000 του πρωην προπονητή της Ξάνθης Παναγιώτη Κερμανίδη και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ17 και Κ20 της Ξάνθης, στην Κ20 και την πρώτη ομάδα του Ηρακλή, στον Κιλκισιακό, τον Παναιγιάλειο, την Αναγέννηση Γιαννιτσών, τον ΑΟ Υπάτου και τον Μακεδονικό.