ΕΠΣ Έβρου: Με Νίκο Γκαϊδατζή για πέμπτη σεζόν η Αλεξανδρούπολη για την άμεση επιστροφή στην Γ’ Εθνική

Ένας από τους παίκτες που ξεχωρίσει με το πάθος του αλλά και την ποιότητα του σε όποια θέση και εαν αγωνιστεί είναι ο Νίκος Γκαϊδατζής που παρά τον υποβιβασμό στο τοπικό θα αγωνιστεί για 5η σεζόν στην Αλεξανδρούπολη.

Ο 29χρονος (γεννημένος στις 22/2/1994) επιθετικός, αλλα και στόπερ όποτε χρειαστεί θα παραμείνει για μια ακόμη σεζόν στην Αέξανδρούπολη βοηθώντας τον φίλο του Γιάννη Δορουγιδένη που ανέλαβε προπονητής με στόχο το πρωτάθλημα Έβρου και την άμεση επιστροφή μέσω μπαράζ στην Γ’ Εθνική. Φέτος είχε τρια γκολ στην Γ’ Εθνική, ενω αξέχαστο θα μείνει το γκολ που πέτυχε στο Χαριλαου το 2014 κόντρα στον Άρη όταν ήταν παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Ο «Γκαι» ξεκίνησε από τις ακαδημίες των Γκουτσίδη και Ουζουνίδη κατακτώντας με την ΕΠΣ Θράκης το πρωτάθλημα νέων το 2009. Συνέχισε στις ακαδημίες του Αστερα Τρίπολης, και ακολούθησαν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης (3 θητείες), ο Εβρος Σουφλίου, η Δόξα Δράμας, η Προοδευτική, ο Πανθρακικός και εδώ και μια τετραετία ανήκει στην Ένωση Αλεξανδρούπολης.