Οι αχτύπητοι «διόσκουροι» Δορού και Γκάι κατέκτησαν τρίτο σερί κύπελλο στο Έβρο!

Τον δεύτερο συνεχόμενο κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου κατέκτησε η Αλεξανδρούπολη που ίσβς στον συγκλονιστικότερο τελικό όλων των εποχών επικράτησε στα πέναλτι του καταπληκτικού αλλά Ορεστη Ορεστιάδας σε έναν αγώνα με οχτώ τέρματα, ανατροπές, ένταση, αποβολές και απίστευτο σασπένς και έκλεισε με ιδανικό τρόπο μια κακή σεζόν.

Στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης αγωνίστηκε το αχτύπητο δίδυμο των Νίκου Γκαιδατζή που σκόραρε στον τελικό και Γιάννη Δορουγιδένη που κατέκτησαν μαζί τον τρίτο της τίτλο. Ένα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης του Γιώργου Δίγκα κόντρα στον Εβρο Σουφλίου, πέρυσι κόντρα Ορέστη και φέτος κόντρα στον ίδιο αντίπαλο με τον Δορού να μην σκοράρει μόνο στον φετινό τελικό.

Τα δυο φιλαράκια παραλίγο να είχαν τέσσερις τίτλους αλλά πρόπερσι αν και πήγαν την ομάδα στον τελικό, αυτός λόγω covid δεν έγινε και με κλήρωση το κύπελλο κατέκτησε το Διδυμότειχο.

Από την παλιοπαρέα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τον Τάσο Μπινόπουλο που ωστόσο δεν αγωνίστηκε φέτος στον τελικό αλλά ανήκει στο ρόστερ της Αλεξανδρούπολης, ενω ο Σεβαστός Γκαβανόζης αποχώρησε φέτος από την ομάδα και έχασε το three-peat.