ΕΠΣ Έβρου: Ο Σάκης Μήτιγκας στον Άρδα Καστανεών δίπλα «πάλι» στον Παναγιώτη Μυλωνά

Λίγες ημέρες μετά την παραίτηση του από τον Ορέστη Ορεστιάδας ο Σάκης Μήτιγκας δεν άργησε να βρει νέα ομάδα για να ασκήσει τα καθήκοντα του προπονητή τερματοφυλάκων, αφού ο Άρδας Καστανέων ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με το συγκεκριμένο προπονητή.

Στον Άρδα Καστανεών θα βρεθεί στο πλευρό του Παναγιώτη Μυλωνά με τον οποίο τα τελευταία δύο συνυπήρξαν στον Ορέστη Ορεστιάδας βοηθώντας τον να κερδίσει την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία μετά από 25 χρόνια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή κ. Σάκη Μήτιγκα!

Σημαντική ενίσχυση στο Τεχνικό Team της ομάδας μας, καθώς ο κ. Μήτιγκας εκτός απο προπονητής τερματοφυλάκων θα έχει και την ιδιότητα του βοηθού προπονητή – άμεσος συνεργάτης του προπονητή μας κ. Παναγιώτη Μυλωνά, μιας και ειδικεύεται στο ποδοσφαιρικό κομμάτι της ανάλυσης αντιπάλου.

Μετά απο μια άκρως επιτυχημένη 5ετία στον πάγκο του Ορέστη, οι δυό τους ξανασμίγουν στον πάγκο του Άρδα μας!

Σαφώς μια κίνηση που αντικατοπτρίζει τις φιλοδοξίες της ομάδας μας γι’αυτή τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο 48χρονος προπονητής, εκτός απο την 5ετία στον Ορέστη Ορεστιάδας, στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής τερματοφυλάκων για 1 χρόνο στις ακαδημίες της Α.Ε.Δ. και παράλληλα στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στο Διδυμότειχο.

1 χρόνο στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Ισαακίου, 1 χρόνο στην ΠΑΕ Ρυζίων, ενώ τα 2 τελευταία χρόνια, παράλληλα με την ομάδα του Ορέστη προπονούσε και την γυναικεία ομάδα του Σουφλίου “Soufli 2018 Women’s FC”, στην Γ’ Εθνική κατηγορία γυναικών.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και ευχόμαστε να συνεχίσει τις επιτυχίες που είχε στην έως τώρα προπονητική του πορεία, με υγεία πάνω απ’όλα!