Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ από τη δολοφονική επίθεση στη Φιλαδέλφεια – Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από τη Θράκη

Τραγικό επίλογο είχαν οι αιματηρές συμπλοκές μεταξύ οπαδών μετά τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας, παραμονή του αγώνα της ΑΕΚ με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ένας 29χρονος φίλος της «Ένωσης», ονόματι Μιχάλης από την Ελευσίνα, υπέκυψε στα τραύματά του μετά από χτυπήματα που δέχτηκε με αιχμηρό αντικείμενο (πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλαπλές μαχαιριές στο βραχιόνιο), όπως ενημέρωσε η αστυνομία. «Βραδινές ώρες εξωτερικά του γηπέδου ‘’OPAP ARENA’’ στην Νέα Φιλαδέλφεια μετά από συμπλοκή μεταξύ οπαδών, τραυματισμένο άτομο από αιχμηρό αντικείμενο διεκομίσθη σε νοσοκομείο οπού υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση Δ.Α.Α.».

O νεαρός φίλος της ΑΕΚ διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν ήταν δυνατό να σταματήσει η αιμορραγία και έχασε τη μάχη… Αρχικά υπήρχε φήμη και για δεύτερο νεκρό, ωστόσο-ευτυχώς-διαψεύστηκε. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν κι άλλοι οπαδοί, με την ένταση να ανεβαίνει στο κόκκινο καθώς άνθρωποι των θυμάτων έσπευδαν στο χώρο στον οποίο συστεγάζονταν αρκετοί από τους χούλιγκαν που έκαναν την επίθεση και τραυματίστηκαν επίσης. Συνολικά, τραυματίστηκαν στα επεισόδια εννέα άνθρωποι, ανάμεσα τους και ένας 17χρονος από πέτρα στο κεφάλι. Οι υπόλοιποι οκτώ είναι τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες, οι οποίοι νοσηλεύονται.

Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις των ομάδων της Θράκης: