Νέος γενικός αρχηγός στον ΑΟΞ ο Παναγιώτης Καμαράκης

Λίγα λεπτά μετά την δημοσίευση του διαζυγίου ανάμεσα στον ΑΟΞ και τον Κώστα Τσαλίκη, ο ΑΟ Ξάνθη ανακοίνωσε τον νέο γενικό αρχηγό του συλλόγου.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Καμαράκη, έναν από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου με σπουδαίο παρελθόν στον ΑΟΞ ως ποδοσφαιριστής και αργότερα στο τεχνικό επιτελείο.

Τον προηγούμενο μήνα μάλιστα, ο ιστορικός προπονητής της Ασπίδας Ξάνθης το 1992 που κατέκτησε το Κυπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, του Ορφέα Ξάνθης στα πρώτα του χρόνια στη Γ’ Εθνική αλλά και του ΑΟΞ προσήλθε στην αίθουσα των Σπάρτακων μαζί με γιο και εγγονό του και υπέγραψε την αίτηση για να γίνει μέλος του Ερασιτέχνη ΑΟΞ.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει με μεγάλη ικανοποίηση πώς γενικός αρχηγός του συλλόγου αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Καμαράκης.

Ένα ιστορικό πρόσωπο για το ποδόσφαιρο της Ξάνθης καθώς διαχρονικά βρίσκεται στις επάλξεις προσφέροντας με επιτυχία από όλες τις θέσεις.

Ως ποδοσφαιριστής στον ΑΟΞ άφησε εποχή αφήνοντας με το πάθος του σημαντική παρακαταθήκη για τις γενιές που ακολούθησαν. Αργότερα συνεργάστηκε με την ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθη δραστηριοποιούμενος στο τμήμα σκάουτινγκ ενώ ήταν προπονητής της Ασπίδας Ξάνθης το 1992 όταν και η ιστορική ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας. Σημαντική η προσφορά του και στον Ορφέα Ξάνθης από την θέση του τεχνικού διευθυντή βοηθώντας τον σύλλογο στα χρόνια της Γ! Εθνικής.

Παναγιώτη Καμαράκη, σε καλωσορίζουμε στον ΑΟΞ και είμαστε σίγουροι πώς με την πείρα και τις γνώσεις σου ο σύλλογος μας μόνο ωφελημένος μπορεί να βγει από αυτήν την συνεργασία».