Γ’ Εθνική: Σούπερ ενίσχυση με τον Κομοτηναίο Θωμά Τσέκο ο Άρης Πετεινού από την Ελπίδα Γενισέας

Σε μια πολύ σπουδαία ενίσχυση προχώρησε ο Άρης Πετεινού καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Κομοτηναίο χαφ Θωμά Τσέκο, που αγωνίστηκε τα τελευταία 2,5 χρόνια με την Ελπίδα Γενισέας.

Ο 33χρονος (γεννημένος στις 28/01/1990) χαφ είναι γιος του μεγάλου Ζήση Τσέκου και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ελπίδα Σαπών, Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Δόξα Προσκυνητών, Νέστο Χρυσούπολης, Δόξα Θεολόγου στην ΕΠΣ Καβάλας, Στρατώνι, Ποσειδώνα Καλαμαριάς, Ηρακλή Αμπελοκήπων στην ΕΠΣ Μακεδονίας, Άρη Αβάτου, Νέστο Χρυσούπολης, Ορφέα Ξάνθης και Ελπίδα Γενισέας.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ο Άρης Πετεινού ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θωμά Τσέκου. Ο Κομοτηναίος αθλητής γεννήθηκε στις 28/1/1990 και είναι γιος του σπουδαίου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ζήση Τσέκου. Αποτελεί μια στοχευμένη επιλογή από τον σύλλογο μας που ενισχύει τα χαφ με έναν αθλητή που έχει την πείρα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του δύσκολου πρωταθλήματος που ακολουθεί. Έχει αγωνιστεί σε ιστορικές ομάδες όπως ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, η Ελπίδα Σαπών, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, η Δόξας Προσκυνητών, ο Νέστος Χρυσούπολης, η Δόξα Θεολόγου, ο Ηρακλής Αμπελοκήπων ενώ τα τελευταία χρόνια τον βρίσκουν στην πόλη μας με τους συλλόγους Άρη Αβάτου, Ορφέα Ξάνθης και την σεζόν που διανύσαμε στην Ελπίδα Γενισέας. Θωμά, καλώς ήρθες στον Άρη Πετεινού, υγεία και δύναμη στην μεγάλη μας προσπάθεια ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Γ !Εθνική».