Γ’ Εθνική: Ένας πρωταθλητής Ελλάδος στο ρόστερ του Ορέστη Ορεστιάδας

Την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα και πρώην πρωταθλητή Ελλάδος με τη μεικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣ Σερρών, Δημήτρη Μαδένη ολοκλήρωσε ο Ορέστης Ορεστιάδας.

Ο Σερραίος πορτιέρε (γεννημένος στις 14/09/2001) με καταγωγή από τη Νέα Ζίχνη παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας του το 2017 και σε ηλικία μόλις 16 χρονών είχε παραστάσεις από την Επίλεκτη των Σερρών, αφού αγωνίσθηκε σε όλο το β’ μισό με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Νέας Ζίχνης.

Επίσης είχε μια πολύ μεγάλη επιτυχία αφού ως βασικός πορτιέρε της Μικτής ομάδας Νέων της ΕΠΣ Σερρών, αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος.

Αργότερα αγωνίστηκε στις ομάδες του Πανσουλιακού, του Παραλίμνιο, του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου και μέχρι προσφάτως στην ΠΑΕ Αγίου Πνεύματος από όπου και μεταγράφηκε.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Μ.Γ.Σ ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 22χρονου Dimitris Madenis.

Ο Δημήτρης στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Μέγα Αλέξανδρο Νέας Ζύχνης, Πανσουλιακό, Παραλίμνιο, Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου, ΠΑΕ Αγίου Πνεύματος.

Ο Δημήτρης μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του δήλωσε:
Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας του Ορέστη, χαίρομαι που βρίσκω μια ομάδα η οποία θέλει να μου δώσει την ευκαιρία να αποδείξω τι μπορώ να κάνω.

Δημήτρη σου ευχόμαστε μία χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!!

(Στη φωτογραφία μαζί του είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας του Ορέστη, Σάκης Μήτιγκας)