ESPN: «Ο Ιωαννίδης θα μπορούσε να είναι μία εναλλακτική της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!»

Για την απόκτηση του Κόλο Μουανί ενδιαφέρεται η Γιουνάιτεντ, με το ESPN να προτείνει τον Φώτη Ιωαννίδη στους Άγγλους ως μία πολύ καλή εναλλακτική λύση!

Πολύ καλές είναι οι εμφανίσεις του Φώτη Ιωαννίδη με τον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα και αυτό από ότι φαίνεται δεν έχει περάσει απαρατήρητο ούτε στο εξωτερικό, με τον 23χρονο στράικερ να ολοκληρώνει τη σεζόν με επτά γκολ και δύο ασίστ. Συγκεκριμένα, η ισπανική έκδοση του ESPN έκανε ένα θέμα με υποψήφιους στόχους μεγάλων ομάδων και πρότεινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον επιθετικό του Τριφυλλιού, ως μία πολύ καλή εναλλακτική λύση, καθώς τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν πάρα πολύ στον τύπο παίκτη που ψάχνουν οι Άγγλοι. 

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ραντάλ Κόλο Μουανί από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την περίπτωσή του ωστόσο να είναι ιδιαίτερα ακριβή. Έτσι, το ESPN πρότεινε κάποιους άλλους παίκτες στους Άγγλους και σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται ο Φώτης Ιωαννίδης, ως μία φτηνή επιλογή για την ομάδα του Μάντσεστερ, ενώ ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που προτείνουν οι Ισπανοί είναι ο Φολαρίν Μπάλογκαν.

«Παρότι δεν ήταν τόσο παραγωγικός όσο ο Κόλο Μουανί, ο 22χρονος επιθετικός ήταν κομβικός στο να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο να φτάσει στην καλύτερη επίδοση του στο πρωτάθλημα εδώ και εφτά χρόνια. Είναι εξαιρετικός ντριμπλέρ, σκόραρε εφτά γκολ και μοίρασε δύο ασίστ, ενώ πρόσφερε στην ομάδα τόσο ως βασικός, όσο και ερχόμενος από τον πάγκο» αναφέρει χαρακτηριστικά στο report του το ESPN για τον Φώτη Ιωαννίδη.