Pre League: Από τον Έβρο Σουφλίου στον Ηρακλή οι διεθνείς Σταυρόπουλος και Σταθέλος

Οι δύο νεαροί παίκτες του Έβρου Σουφλίου Άγγελος Σταθέλος και Μάριος Σταυρόπουλος θα συνεχίζουν να είναι αγωνίζονται μαζί τη νέα χρονιά, αλλά αυτή τη φορά φορώντας τη φανέλα του Ηρακλή.

Την περσινή χρονιά οι δύο Εβρίτες διεθνείς Άγγελος Σταθέλος και Μάριος Σταυρόπουλος αγωνιζόταν μαζί στην ομάδα του Έβρου Σουφλίου στην Α2 εθνική κατηγορία έχοντας προπονητή τον Νίκο Μούχλια. Επίσης αποτελούν βασικά στελέχη της Εθνικής ομάδας Κ19, με την οποία συμμετείχαν στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αλβανία την περασμένη εβδομάδα.

Φέτος στην Pre League θα είναι υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κνάπεκ και του Ξανθιώτη βοηθού του Παναγιώτη Τσότρα. Έτσι μετά από την προσθήκη και αυτών των δύο η ομάδα του Ημίθεου τείνει να γίνει θρακιώτικη παροικία.

Μαζί τους ανακοινώθηκε και ο Βαγγέλης Ρούσος ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΑΟ Πρέβεζας.

Η ανακοίνωση του Ημίθεου:

Ο Ν.Γ.Σ.Ηρακλής και το τμήμα Βόλεϊ, βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση τριών νέων διεθνών αθλητών, οι οποίοι θα στελεχώσουν το ανδρικό τμήμα, ενώ παράλληλα ενισχύουν σημαντικά και την εφηβική ομάδα.

Πρόκειται για τους Μάριο Σταυρόπουλο (1,85, πασαδόρο), Άγγελο Σταθέλο (2,02, κεντρικό) και Βαγγέλη Ρούσο (1,95, ακραίο). Αμφότεροι οι τρεις διεθνείς αποτελούν βασικά στελέχη της Εθνικής ομάδας Κ19, με την οποία συμμετείχαν στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αλβανία την περασμένη εβδομάδα, ενώ το επόμενο διάστημα θα ταξιδέψουν στη Σλοβενία όπου θα λάβουν μέρος στην Ολυμπιάδα νέων.

Οι αθλητές Μάριος Σταυρόπουλος και Άγγελος Σταθέλος με καταγωγή από την Ορεστιάδα, αγωνίστηκαν πέρυσι με την ομάδα του Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου στην Α2 εθνική κατηγορία, ενώ ο Πρεβεζάνος Βαγγέλης Ρούσος αγωνίστηκε στον Α.Ο. Πρέβεζας επίσης στην Α2 κατηγορία.

Ο σύλλογος δείχνει με αυτές τις κινήσεις ότι επενδύει στα νέα ταλέντα και βάζει τα θεμέλια για τη νέα εποχή.