Γιάννης Πεχλιβανόπουλος στο ThrakiSportS: «Θέλω να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στην ιστορία του Πανθρακικού»

Δηλώσεις στο ThrakiSportS παραχώρησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανθρακικού, ο Γιάννης Πεχλιβανόπουλος, για την επιστροφή μετά από 13 χρόνια στην Κομοτηνή και τις προσδοκίες με τον σύλλογο για την ερχόμενη χρονιά.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή στην Κομοτηνή για τον Πανθρακικό: «Το να επιστρέφεις στην πατρίδα σου μετά από τόσα χρόνια για να αγωνιστείς για την ομάδα της πόλης σου αποτελεί ξεχωριστό συναίσθημα. Η προσέγγιση, το ενδιαφέρον και το πλάνο της διοίκησης και του προπονητή έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να πάρω την απόφαση να επιστρέψω στην Κομοτηνή και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό»

Για την ακμή του Πανθρακικού: «Έζησα την εποχή της ακμής και των επιτυχιών του Πανθρακικού, κυρίως στα παιδικά μου χρόνια. Θέλω να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στην ιστορία αυτής της ομάδας γιατί πιστεύω πως τα τελευταία χρόνια γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια και έχουν μπει τα θεμέλια για να επιστρέψει ο Πανθρακικός στις μεγάλες κατηγορίες».

Για τον κόσμο του Πανθρακικού: «Ευχής έργων είναι να δικαιωθούν οι προσδοκίες του κόσμου. Μας περιμένει ένα δύσκολο πρωτάθλημα και τους θέλουμε όλους τις Κυριακές στο πλευρό μας. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο. Μόνο Πανθραξ».