Επιτέλους! Κινούνται οι διαδικασίες για εκκαθάριση της ΠΑΕ από τον ερασιτέχνη ΑΟΞ!

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από την αδυναμία της ομάδας να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της SL2, όμως έστω και με αυτή τη καθυστέρηση φαίνεται πως ξεκινά πλέον η διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, ο ερασιτέχνης ΑΟΞ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως μετά από αίτησή του στο Πρωτοδικείο Ξάνθης και μετά την εκδίκασή της, ορίστηκε ως εκκαθαριστής της ΠΑΕ ο πρόεδρος του ερασιτέχνη και δικηγόρος Κώστας Ψωμάς. Σημαντικό να αναφερθεί πως – όπως γράφει και στην ανακοίνωσή του ο ερασιτέχνης – η αφορμή για αυτή τη κίνηση του ερασιτέχνη ήταν δύο πολύ αρνητικά συμβάντα του τελευταίου διαστήματος.

Το πρώτο ήταν το… πλιάτσικο που έγινε στο άλλοτε Xanthi FC Arena των Πηγαδίων, με κύριο στόχο τα καλώδια χαλκού από τους προβολείς του γηπέδου. Το δεύτερο περιστατικό που έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στην διοίκηση του ερασιτέχνη έγινε γνωστό από το αποκλειστικό θέμα του ThrakiSportS που έκανε λόγο για ξήλωμα και πώληση από όργανα γυμναστικής από το προπονητικό στα Πηγάδια έως και καθισμάτων από το γήπεδο, στην νεοφώτιστη ομάδα του Πανσερραϊκού.

Μάλιστα η διοίκηση του ερασιτέχνη δεσμεύεται, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, να γίνουν όλες οι ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες και οι ευθύνες όλων των ενεργειών που έλαβαν χώρα σε βάρος της περιουσίας της ΠΑΕ και θα προβεί σε ενδελεχή αναζητήση αστικών και ποινικών ευθυνών όλων εκείνων των προσώπων που διακινδύνεψαν το συμφέρον του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΞ παρακάτω: