Συνέλαβαν νύχτα και επ’ αυτοφώρω τους «ποντικούς» που λεηλατούσαν το Xanthi FC Arena


Τους… ποντικούς που τρύπωναν – συνήθως – μέσα στη νύχτα στο γήπεδο της Ξάνθης «Xanthi FC Arena», στα Πηγάδια, και έκλεβαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους κατάφερε να συλλάβει το βράδυ της Τετάρτης (21/06) η Αστυνομία. 

Σύμφωνα μάλιστα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, οι δράστες μάλιστα εντοπίστηκαν τη στιγμή που έκλεβαν καλώδια χαλκού, και είχαν στην κατοχή τους διαρρηκτικά εργαλεία. Χρησιμοποιούσαν ένα παλαιο αυτοκίνητο με καρότσα για να μετακινηθούν, το οποίο δημοσίευσε ο Γιαννης Τσιλιγγιρίδης. 

Το τελευταίο διάστημα, και μετά τις εξελίξεις στην Διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθη, το γήπεδο των Πηγαδιών είχε μπει ουκ ολίγες φορές στο στόχαστρο επιτήδειων, που άδραξαν την ευκαιρία ώστε να κλέψουν διάφορα αντικείμενα αξίας από τα οποία θα μπορούσαν να αποκομίσουν οικονομικό όφελος. 

Η τελευταία λεηλασία έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας. Ωστόσο όπως λέει και ο λαός, «μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα» – που εν προκειμένω ήρθε νύχτα, χάρη στην παρουσία ιδιωτικού σεκιούριτι με εντολή του μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη Ανδρέα Γκλαβίνη.

Πάντως, η εικόνα που παρουσιάζει το Xanthi FC Arena και η εγκατάλειψη των άλλοτε πολυτελών εγκαταστάσεων είναι αποκαρδιωτική και δεν ήταν λίγοι οι φίλαθλοι της Ξάνθης που σπεύδουν να επισημάνουν την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει το γήπεδο.

Η σύλληψη των δύο δραστών ευελπιστούν να βάλει φρένο στους βανδαλισμούς, αλλά υπάρχει ο φόβος ότι μπορει αυτοί να μην έχουν γίνει από την ίδια συμμορία, συνεπώς η φύλαξη οφείλει να συνεχίσει να υφίσταται…