ΕΠΣ Έβρου: Τα «κομάντος» ανανέωσαν και συνεχίζουν στον Άρδα Καστανεών

Με τους τρεις πρώην στρατεύσιμους ποδοσφαιριστές του ήρθε σε συμφωνία ο Άρδας Καστανεών.

Συνεχίζει τις ανανεώσεις ο Άρδας Καστανέων για τη νέα χρονιά καθώς συμφώνησε με τους Γιάννη Γκαργκαβούζη (ο αριστερά στη φωτό), Χαράλαμπο Κουτέρη (ο μεσαίος στη φωτό) και Γιάννη Σιγρέκη (ο δεξιά στη φωτό) οι επιστρέφουν μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής θητείας.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνουμε την παραμονή τους στο ρόστερ της ομάδας μας και για την νέα σεζόν των….”κομάντος” του Άρδα: Γιάννη Γκαργκαβούζη, Χαράλαμπο Κουτέρη και Γιάννη Σιγρέκη!

Και οι 3 την περσινή σεζόν υπηρέτησαν την στρατιωτική τους θητεία, και η αλήθεια είναι πως μας λείψανε!

Ο Γιάννης Γκαργκαβούζης είναι γεννημένος το 2004, αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφυλακας. Παρά το νεαρό της ηλικίας του μετράει ήδη 5 σεζόν με τον Άρδα, έχοντας ξεκινήσει από τους “μικρούς” του Ορέστη, ενώ την περσινή σεζόν κατάφερε να πετύχει και 3 γκολ.

Ο Χαράλαμπος Κουτέρης είναι κι αυτός γεννημένος το 2004. Αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός. Πρώτη σεζόν με τον Αρδα ήταν το 2019-20 ενώ πέρασε και ένα εξάμηνο στην ομάδα του Σάκκου.

Ο…έτερος “μπαμπίνι” της παρέα μας, ο Γιάννης Σιγρέκης, είναι 18 χρονών κι αγωνίζεται κι αυτός ως μέσοεπιθετικός, τόσο στα άκρα όσο και πίσω από τον επιθετικό, ενώ πέρσι σε κάποια ματς όταν χρειάστηκε έδωσε πολιτιμες βοήθειες ως αριστερός οπισθοφυλακας.
Ο Γιάννης ήρθε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο του 2022.

Ευχόμαστε σε όλους μια γεμάτη ποδοσφαιρική χρονιά, μακριά από τραυματισμούς. Με πολλές χαρές κι ακόμα περισσότερες όμορφες στιγμές!

(Υ.γ. και καλοί πολίτες! 😁)