ΕΠΣ Έβρου: Παραμένουν στο ρόστερ του Ιπποκράτη οι Ιγνατιάδης, Καράμπελας, Μαργαρίτης και Κουρτίδης

Ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την επισημοποίηση συνεργασιών με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα τον οδηγήσουν στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Οι «γιατροί» της Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσαν τις ανανεώσεις συνεργασίας με ποδοσφαιριστές από την περασμένη σεζόν. Συγκεκριμένα στο ρόστερ και της νέας αγωνιστικής περιόδου θα ανήκουν οι Ιγνατιάδης, Καράμπελας, Μαργαρίτης και Κουρτίδης.

Ο Παναγιώτης Ιγνατιάδης αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αποκτήθηκε το 2022 από την ΑΕ Διδυμοτείχου. Επίσης έχει αγωνιστεί στη Νίκη Απαλού και στα γήπεδα της Ροδόπης με τη φανέλα της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Ο Γιάννης Καράμπελας είναι 3ετής φοιτητής Ιατρικής και βρίσκεται στην ομάδα από πέρσι όπου είχε αποκτηθεί από τον Ηρακλή Ζυγού. Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στα Κ17 της Ξάνθης.

Ο Βασίλης Μαργαρίτης βρίσκεται στην ομάδα τα 2 τελευταία χρόνια και είχε αποκτηθεί από τον Ποντιακό Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για έναν αμυντικό που μπορεί να αγωνιστεί και άνετα σε όλες τις θέσεις της άμυνας.