ΕΠΣ Έβρου: Με τους Παπαράδη και Πατσίδη ο Αστέρας Θράκης – iSoccer κατεβαίνει στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Αστέρας Θράκης – iSoccer είναι έτοιμος να δηλώσει φέτος συμμετοχή σε πρωτάθλημα και αυτή θα γίνει τη φετινή χρονιά.

Η ομάδα θα δηλώσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου τη νέα αγωνιστική αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Σε αυτό το νέο της εγχείρημα θα έχει προπονητή τον Σάκη Παπαράδη και θα πλαισιωθεί με τον Άκη Πατσίδη να αναλαμβάνει τον ρόλο του Αθλητικού Διευθυντή. Οι δύο άνδρες έχουν συνυπάρξει μαζί έχοντας κοινή θητεία στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

📌📌 Η Διοίκηση του Σωματείου μας ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΡΑΚΗΣ/I SOCCER βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με τον κ. Παπαράδη Αθανάσιο ως προπονητή της νεοσύστατης ομάδας που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

👉👉 Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την απόλυτη ταύτιση στην φιλοσοφία, ως αναφορά τον σκοπό της δημιουργίας αυτής της ομάδας που θα είναι η συνέχεια των αναπτυξιακών τμημάτων, η εξέλιξη των παικτών και η ολοκλήρωση της αθλητικής τους παιδείας και αγωγής (κριτικής σκέψης, αντίληψης, ανάληψης ευθυνών και ρίσκου) που με ήθος, πάθος και προσήλωση θα συμμετέχουν με επίκεντρο την φιλοσοφία της ομάδας.

👉👉 Ο κ. Παπαράδης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Α’, κατέχει μεγάλη εμπειρία καθώς έχει παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο σε Α’ και Β’ Εθνική κατηγορία και έχει διατελέσει προπονητής επί σειρά ετών σε πολλές ομάδες της πόλης μας.

👉👉 Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να συνεχίσει το έργο του στα νέα του καθήκοντα με τον ζήλο, το ήθος και την ακεραιότητα που τον διακατέχει.

📌📌 Η Διοίκηση του Σωματείου μας ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΡΑΚΗΣ/I SOCCER βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τοποθέτηση του κ. Πατσίδη Γαλεντέριου (Άκη) στην θέση του Αθλητικού Διευθυντή. Η κίνηση αυτή κρίνεται απαραίτητη και αποτελεί την βάση όπου θα στηριχτούν οι επόμενες κινήσεις του Σωματείου με την σύσταση ομάδας για συμμετοχή στο Β’ τοπικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου και την επιμέλεια των τμημάτων της Ακαδημίας.

👉👉 Ο κ. Πατσίδης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B’ και βρίσκεται στο σωματείο μας από τον Ιανουάριο ως προπονητής τερματοφυλάκων. Κατέχει μεγάλη εμπειρία καθώς έχει διατελέσει στην θέση αυτή επί σειρά ετών σε πολλές ακαδημίες του Νομού.

👉👉 Του ευχόμαστε να συνεχίσει το έργο του στα νέα του καθήκοντα με τον ζήλο, το ήθος και την ακεραιότητα που τον διακατέχει.