Πρωτιά του 12χρονου Ορεστιαδίτη Παναγιώτη Βαμβακά στο Τριεθνές Τουρνουά Αντισφαίρισης των Σερρών

Στο άθλημα της Αντισφαίρισης, κοινώς στο τένις, μικροί αθλητές από τη Νέα Ορεστιάδα έχουν να επιδείξουν σημαντικές επιδόσεις το τελευταίο διάστημα, παρά τις αντίξοες συνθήκες στις οποίες προπονούνται ελλείψει καλής συντήρησης των γηπέδων και βασικών υποδομών στην πόλη.

Συγκεκριμένα, την πρώτη θέση κατέκτησε στο Τριεθνές Τουρνουά Αντισφαίρισης που πραγματοποιήθηκε από 29/6 έως και 2/7/2023 στις Σέρρες ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Ορεστιάδας Παναγιώτης Βαμβακάς στην κατηγορία Α12. «Η διάκριση αυτή είναι μία απο τις μεγαλύτερες επιτυχίες αθλητή από την ημέρα ίδρυσής μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Όμιλος.

Επίσης, στην ίδια κατηγορία του τουρνουά συμμετείχε και ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Ορεστιάδας Παναγιώτης Χαρνίδης, ο οποίος λόγω τραυματισμού απείχε για μεγάλο χρονικό διάστημα απο τις προπονήσεις, κατάφερε να φτάσει όμως ως τα προημιτελικά.

«Η επιμονή και η υπομονή είναι μεγάλο χάρισμα και η προσπάθειά σας ανταμείβεται», αναφέρει ο Όμιλος απευθυνόμενος στους δύο αθλητές, συγχαίροντας παράλληλα τους προπονητές Θεανώ Ρουσσοπούλου και Σπύρο Λυμπερίδη, καθώς και τις οικογένειες των παιδιών που στηρίζουν την προσπάθειά τους.