Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου: Το τελικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στον Βόλο και όλες οι συμμετοχές ανά αγώνισμα

Όλα είναι έτοιμα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου του Βόλου εκεί όπου θα βρεθούν περίπου 900 αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Ανδρών/Γυναικών, Ανδρών/Γυναικών Κ23 και Ανδρών/Γυναικών Κ18 των συνθέτων.

Με την επεξεργασία των δηλώσεων έγινε γνωστό πως δε θα γίνει προκριματικός στο ύψος των Γυναικών κι έτσι οι αθλήτριες θα αγωνιστούν απευθείας στον τελικό του Σαββάτου, ενώ την Κυριακή δε θα γίνει προκριματικός στο επί κοντώ Γυναικών και στο ύψος των Ανδρών.

Επίσης, λόγω συμμετοχής το αγώνισμα των 5.000μ. Ανδρών θα διεξαχθεί σε δύο Τελικές Σειρές.

Ύστερα από απόφαση της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού, απευθείας στον τελικό των αγωνισμάτων τους θα συμμετάσχουν οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Πρόκειται για τους Μίλτο Τεντόγλου (μήκος), Εμμανουήλ Καραλή (επί κοντώ), Κατερίνα Στεφανίδη (επί κοντώ), Χρήστο Φραντζεσκάκη (σφυροβολία), Ελίνα Τζένγκο (ακοντισμός).

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στο οποίο μετέχουν και όλοι οι θρακιώτες πρωταθλητές, θα μεταδοθεί ζωντανά και τις δύο ημέρες από το Ertsports3 από τις 18.00 έως τις 20.00 και από την ΕΡΤ2 (19.00-21.00). Το πρωινό πρόγραμμα (ώρα έναρξης μετάδοσης 09.00) θα μεταδοθεί σε livestreaming μετάδοση στο κανάλι του ΣΕΓΑΣ, όπως και ο τελικός της σφυροβολίας Ανδρών και Γυναικών (ώρα έναρξης 16.30).

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΈΣ ΣΤΑ ΣΥΝΘΕΤΑ ΑΓΩΩΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ