Γ’ Εθνική: Ανανέωσε με τον Ορέστη Ορεστιάδας ο Γιάννης Χριστοφορίδης

Εναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές τις περσινής σεζόν αν και αποκτηθηκε το Γενάρη από την Αλεξανδρούπολη θα κρατήσει στις τάξεις του και την νέα σεζόν ο Ορεστης Ορεστιάδας.

Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό Γιάννη Χριστοφορίδη που έχει αγωνιστεί εκ των γηπεδων του Εβρου και σε αυτά των Σερρών όπου σπούδαζε αλλά ομάδων όπως ο Πανσερραικός και ο Πανθρακικός.

Ο Μ.Γ.Σ ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δεύτερη ανανέωση συμβολαίου για σήμερα, αυτή του 25χρονου Γιάννη Χριστοφορίδη.

Ο Γιάννης στο παρελθόν προέρχεται από τις ακαδημίες του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης και έχει αγωνιστεί στην ΠΑΕ Πανθρακικός, ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Εθνικός Γαζώρου, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΠΕΡΗΣ, Θρακικός Μητρουσίου και Αλεξανδρούπολη FC.

Ο Γιάννης μετά την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε:

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την ευκαιρία που μου προσφέρει να συνεχίσω να αναπτύσσομαι ως ποδοσφαιριστής.

Είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στο γήπεδο και να συνεισφέρω στην επιτυχία της ομάδας μας στην νέα κατηγορία ,με την υποστήριξη φυσικά των οπαδών μας, πιστεύω ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μεγάλα πράγματα.

Ευχαριστώ ξανά όλους για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα ποδοσφαιρική σεζόν και να συνεχίσουμε να κατακτούμε νέες επιτυχίες.

Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ τον Παναγιώτη Μυλωνά για την συνεργασία που είχαμε πέρσι και την εμπιστοσύνη που με έδειξε