Συνεχίζει στην Καβάλα και στον πρωταθλητή Μακεδονικό Αγιάσματος ο Βασίλης Δόντσος

Μετά τον Σαρηγιαννίδη ένας ακόμη Ξανθιώτης αποχώρησε από τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου και συνεχίζει σε ομάδα της Α’ ΕΠΣ Καβάλας και τον Μακεδονικό Αγιάσματος περσινού πρωταθλητή στον 2ο ομιλο της Β’ κατηγορίας.

Ο 27χρονος (γεννημενος στις 9/7/1996) μέσος και πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης του Νομού Ξάνθης, είχε αρκετές προτάσεις να επιστρέψει στην Ξάνθη αλλά και από άλλες ομάδες της Καβαλας, ωστόσο προτίμησε την φιλόδοξη ομάδα του Αγιάσματος.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Λεύκης και κατόπιν ακολούθησαν οι ακαδημίες Κ17 και Κ20 του ΑΟΞ και ο Άρης Αβάτου. Η Λουντφιγκσχάφενερ στο Μανχαϊμ ήταν η επόμενη ομάδα του και ακολούθησαν η Ζάκυνθος, ξανά ο Άρης Αβάτου, ο Νέστος Χρυσούπολης και το Χρυσοχώρι.

Η ανακοίνωση του Μακεδονικού Αγιάσματος: Παρουσία του τεχνικού διευθυντή George Kaitatzis , ο Μακεδονικός Αγιάσματος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Vasilis Dontsos. Με εμπειρίες και παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο με πρωταγωνιστικό ρόλο σε Άρη Αβατου, Νέστο Χρυσούπολης και ΑΟ Καβάλας, ένας ποδοσφαιριστής ορχήστρα στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής, που πατάει περιοχή ενώ έχει αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την πράσινη φανέλα μακριά από τραυματισμούς!