Με τους Εβρίτες Κασαμπαλή, Κουμεντάκη, Μούχλια και Γκιούρδα τιμ μάνατζερ η πρώτη συγκέντρωση της Εθνική Ανδρών ενόψει Ευρωπαϊκού

Η πρώτη συνάντηση της Εθνικής Ανδρών έλαβε χώρα στην πόλη της Καλαμάτας, όπου οι διεθνείς πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (28/8-19/9).

Ο προπονητής Ντάντε Μπονιφάντε και οι συνεργάτες του, Σαμουέλε Πάπι, Κώστας Χριστοφιδέλης και Γιώργος Στεφάνου, συναντήθηκαν με τον τιμ μάνατζερ της Εθνικής ομάδας, Μάριο Γκιούρδα, για να υποδεχθούν τους αθλητές.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών προετοιμασίας, οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν κυρίως στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Καλαμάτας, πριν η ομάδα μεταβεί στο κλειστό γήπεδο της Τέντας.

Οι παίκτες που έχουν επιλεγεί από τον προπονητή στην πρώτη φάση της προετοιμασίας είναι οι εξής: Γιώργος Πετρέας, Δημήτρης Τζούριτς, Θεόδωρος Βουλκίδης, Δημοσθένης Λινάρδος, Μάρκος Γαλιώτος, Απόστολος Πετσιάς, Ματέο Χασμπάλλα, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Αλέξανδρος Ράπτης, Σπύρος Χανδρινός, Σπύρος Χάκας, Γιώργος Τζιουμάκας, Δημήτρης Μούχλιας, Άγγελος Μανδηλάρης και Αριστείδης Χανδρινός, Δημήτρης Τζιάβρας.

Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας (από τις 20 Ιουλίου έως την αναχώρηση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα), οι αθλητές θα μετακομίσουν στην Αθήνα, όπου θα προστεθούν και άλλοι αθλητές που θα κληθούν. Επιπλέον, θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων τις επόμενες ημέρες.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα λάβει χώρα σε διάφορες πόλεις, με την Ελλάδα να ανήκει στον Δ’ όμιλο μαζί με την Ισραήλ, τη Γαλλία, την Τουρκία, την Πορτογαλία και τη Ρουμανία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Ιταλία (Α’ όμιλος), τη Βουλγαρία (Β’ όμιλος), τη Βόρεια Μακεδονία (Γ’ όμιλος) και το Ισραήλ (Δ’ όμιλος).