Super League 2: Ανανέωσε στα Χανιά ο Χρήστος Μπάτζιος

Ανανέωσε με τα Χανιά στον Νότιο όμιλο της SL2 για ακόμα μια σεζόν ο Θρακιώτης αρχηγός Χρήστος Μπάτζιος.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστή Χρήστο Μπάτζιο για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Ο αρχηγός της ομάδας μας ήρθε στα Χανιά τον περασμένο Σεπτέμβρη και την χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια, σε όλα βασικός. Αποτελεί τον ηγέτη της άμυνας και εκ των βασικών συντελεστών της εξαιρετικής πορείας της ομάδας μας στο πρωτάθλημα.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός από την Καβάλα, αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για άλλη μια χρόνια στην ομάδα! Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα η ανανέωση της συνεργασίας, καθώς το περιβάλλον, αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό, είναι ιδανικό για μένα και την οικογένεια μου. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη τους. Είμαι σίγουρος ότι με λίγα λόγια και πολύ δουλειά η ομάδα που έχει ξεκινήσει ήδη να χτίζεται θα κάνει περήφανους τους φιλάθλους μας και θα προσπαθήσει να πετύχει όλους τους στόχους που θα τεθούν για τη νέα αγωνιστική περίοδο».