Εκλογές 2023: Επίσημα ο Γιάννης Μπόσβελης υποψήφιος στην Ξάνθη με τη παράταξη «Μπροστά» του Σάββα Μελισσόπουλου

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Δημοτική Παράταξη «Μπροστά» του υποψηφίου δημάρχου Ξάνθης Σάββα Μελισσόπουλου η υποψηφιότητα του Γιάννη Μπόσβελη.

Η ανακοινωση από τον υποψήφιο δήμαρχο Ξάνθης για την υποψηφιότητα Μπόσβελη έχει ως εξής:

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε επίσημα μία ακόμα υποψηφιότητα με τη δημοτική μας παράταξη «Μπροστά», η οποία έχει ήδη γίνει γνωστή το προηγούμενο χρονικό διάστημα λόγω της έντονης κοινωνικής δραστηριότητας του υποψηφίου!!

Ο συμπολίτης μας Γιάννης Μπόσβελης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΟΜΑΔΑ μας!!

Ο Γιάννης γεννήθηκε στην Ξάνθη, είναι 56 ετών, πατέρας 2 παιδιών και παντρεμένος με την Πολυξένη Καραγκιουλμέζη με την οποία μεγαλώνουν τον μικρό τους Μαρίνο. Είναι συνταξιούχος στρατιωτικός, εισήχθη το 1985 στην Σ.Μ.Υ. από όπου και αποφοίτησε ακολουθώντας στη συνέχεια σημαντική πορεία στις ένοπλες δυνάμεις, σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα. Αποστρατεύτηκε το 2011 με τον βαθμό του Λοχαγού(ΔΒ). Σημαντική στιγμή της στρατιωτικής του πορείας υπήρξε η παρουσία του στις ελληνικές δυνάμεις του Αφγανιστάν.

Ο Γιάννης δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, είτε ως ποδοσφαιριστής σε αρκετά σωματεία του Νομού μας μέχρι το 1992, είτε ως διαιτητής μέχρι το 1994, είτε ως παράγοντας στη συνέχεια. Το 2013 ανέλαβε καθήκοντα Γενικού αρχηγού της ομάδος του Άρη Αβάτου μέχρι το 2020,  όπου η ομάδα κατέκτησε 3 πρωταθλήματα ΕΠΣ Ξάνθης και 2 κύπελλα ΕΠΣ Ξάνθης. Bραβεύτηκε ως καλύτερος παράγοντας του Νομού μας μετά από διαδικασία ψηφοφορίας όλων των σωματείων από την Ε.Π.Σ. Ξάνθης για την χρονιά 2014-15.

Ο Γιάννης γενικότερα είναι ένα αγαπητό, ενεργό και κοινωνικά δραστήριο μέλος της κοινωνίας μας που ζει στην πόλη μας και ενδιαφέρεται γι αυτήν. Για τον λόγο αυτόν αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ενεργά για πρώτη φορά στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, διότι όπως ο ίδιος δηλώνει θέλει να συμβάλει στην ανάπτυξη του Δήμου μας και στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα.

Γιάννη, καλώς ήρθες στην ΟΜΑΔΑ μας, καλό αγώνα και καλή επιτυχία!!
Όλοι μαζί ενωμένοι προχωράμε ΜΠΡΟΣΤΑ για τη μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ στον Δήμο μας!!

Σάββας Μελισσόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης