Γ’ Εθνική: Αποχωρεί από την Χρυσούπολη ο Κεχαγιάς; Μιλά και με άλλους προπονητές ο Νέστος

Δύσκολα θα συνεχίσει στον Νέστο Χρυσούπολης ο Νίκος Κεχαγιάς αφού η ομάδα της Καβάλας βολιδοσκοπεί και άλλους προπονητές.

Μετά το εντυπωσιακό φίνις στο πρωτάθλημα και την άνετη παραμονή με τον Κεχαγιά στο τιμόνι όλα έδειχναν πως ο Φαρσαλιώτης τεχνικός θα συνεχίσει στην Χρυσούπολη, ωστόσο αυτό πλέον δεν είναι σίγουρο. Μάλιστα η διοίκηση του Νέστου και ο Δήμαρχος Σάββας Μιχαηλίδης σύμφωνα με φημολογία από την Καβάλα άλλαξε ρότα και δεν θα έχει τόσο μεγάλο μπάτζετ όσο υπολόγιζαν τον προηγούμενο δίμηνο και κινείται και σε λύσεις πιο προσιτές οικονομικά και μιλά με προπονητές που φέτος κάθονταν σε πάγκους ομάδων Γ’ Εθνικής.

Ο 54χρονος Θεσσαλός κόουτς που πρόσφατα ανέλαβε τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Ξάνθης, σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα του μετά την εντυπωσιακή του σεζόν ήταν στην λίστα αρκετών ομάδων όπως ο Πανθρακικός και η Καβάλα, ωστόσο αυτες προχώρησαν στις λύσεις των Αποστολίδη και Καβακά τις προηγούμενες ημέρες.

Ο κεχαγιάς πλην του ΑΟΞ για 16 χρόνια (1988-2004) έχει αγωνιστει στον Κεραυνό Ερέτριας, Αχιλλέα Φαρσάλων, Λάρισα όπου και κρέμασε τα παπούτσια του, ενω ως προπονητής εκτός της Ξάνθης δούλεψε σε Παναιτωλικό, Θρασύβουλο, Λάρισα, Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Καρδίτσας.